Show

Komentari 95

'S Nikolom se samo družim, a vrijeme će pokazati svoje...'

'S Nikolom se samo družim, a vrijeme će pokazati svoje...'

Lana je druženje nakon finalne emisije 'Ja to mogu' napustila s Nikolom Zorotovićem. Iako su mnogi tako pomislili, on, kaže Lana, nije njen novi dečko

Šuškanja da je Lana Jurčević (30) pronašla ljubav s tattoo umjetnikom Nikolom Zorotovićem (24) ne jenjavaju. Pjevačica se družila s ostalim natjecateljima showa 'Ja to mogu' nakon finalne emisije, u kojoj je osvojila drugo mjesto, a tulum je, naime, napustila s Nikolom kojeg su mediji nazvali novim Lanin dečkom. Pjevačica je, ponovno, demantirala da je u vezi. 

- Na druženje s natjecateljima pozvala sam i svoje društvo koje nisam vidjela mjesecima jer zbog showa i koncerata nisam imala ni dva dana slobodno - kazala nam je Lana, koja se ozlijedila na treningu za finalnu točku. 

- Šepam zbog ozljede i svi me paze i maze sad, pa tako i Nikola koji je došao s mojim prijateljima. On je divno i talentirano stvorenje s kojim radim i družim se i puštam da vrijeme pokaže svoje - objasnila je pjevačica te obećala da će se znati kada se dogodi neka velika prekretnica u njenom životu. 

Najčitaniji članci