Obavijesti

Show

Komentari 75

Sada je i službeno: Nina Kraljić ide na Eurosong u Stockholm

Sada je i službeno: Nina Kraljić ide na Eurosong u Stockholm
1

Nakon dvije godine pauze Hrvatska se vraća na najznačajnije međunarodno glazbeno natjecanje, a pobjednica prve sezone showa 'The Voice', Nina Kraljić, predstavljat će Hrvatsku

VIDEO

Nakon dvije godine stanke Hrvatska se vraća na natjecanje za pjesmu Eurovizije, a pobjednica prve sezone HRT-ova showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', Nina Kraljić predstavljat će Hrvatsku na predstojećem 61. Eurosongu u Stockholmu u svibnju ove godine. 

 - Velika mi je čast i zadovoljstvo što će nas nakon dvije godine izbivanja s Eurosonga u Stockholmu predstavljati Nina Kraljić, prošlogodišnja pobjednica The Voicea. Nina će nastupiti u prvoj emisiji poluzavršnice 10. svibnja te vjerujem u njezin veliki uspjeh i ulazak u završnicu koja će se održati 14. svibnja pred više od milijun gledatelja. Pjesma će biti vrlo zanimljiva, prikladna za Ninin glas i vjerujem da će nas predstaviti u najboljemu svjetlu, kako samo ona zna - izjavio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar.

Dvojbe oko izbora HRT-ova predstavnika na ovogodišnjemu Eurosongu nije bilo. 

- Ono što nas je ponukalo da upravo Nina Kraljić bude naša predstavnica jest to što su gledatelji Hrvatske radiotelevizije prošle godine na natjecanju 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' dali gotovo milijun glasova upravo Nini - dodao je Mesar. 

Ninu Kraljić šira je javnost zapazila zahvaljujući njezinim sjajnim pjevačkim sposobnostima, a ponosna je i sretna zbog svega što je ostvarila u samo godinu dana. 

-  Dogodile su mi se odlične stvari, od pobjede u showu do triju nominacija za Porin, a sada idem i u Švedsku predstavljati Hrvatsku na Eurosongu - ističe Nina i dodaje: 'Od nastupa očekujem ponajprije dobru izvedbu, a nadam se da ćemo vidjeti rezultate i da će se trud isplatiti. Najvažnije mi je da predstavim Hrvatsku u najboljemu svjetlu!'. 

Nina je, podsjetimo, oduševila ne samo gledatelje The Voicea, nego i zvijezde hrvatske glazbene scene jer je svakoj pjesmi koju je izvodila dala svoj osobni pečat. 

Na pitanje koju će pjesmu izvesti u Stockholmu, Nina je odgovorila: 

- Pjesma neka ostane iznenađenje, ali sigurno je da će biti u mojem stilu u kombinaciji s modernim prizvukom.

Nina je nedavno nominirana za nagradu Porin u kategorijama najbolje ženske vokalne izvedbe i novoga izvođača godine. Ujedno je i dobitnica nagrade Moj prvi Music pub za najbolju mladu pjevačicu u prošloj godini, a trenutačno snima svoj prvi album za Universal Music koji će, osim novih autorskih pjesama, sadržavati debitantski singl 'Zaljuljali smo svijet', ali i pjesmu s kojom će predstavljati Hrvatsku. Naziv pjesme i autora Hrvatska radiotelevizija objavit će u srijedu 9. ožujka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl