Obavijesti

Show

Komentari 45

Šalinović: Žene su mi dirale grudi, a muškarci su htjeli seks

Šalinović: Žene su mi dirale grudi, a muškarci su htjeli seks
1

PRINCIPI Top model Kristina Šalinović od karijere je odustala jer je modna industrija od nje tražila neprihvatljive ustupke, a i nekadašnja pop ikona Tajči kaže da je bila iskorištavana

VIDEO

Jedan od razloga zašto sam napustila karijeru jest i incident koji se dogodio jer nisam htjela odustati od svojih principa. Nakon toga pronio se u New Yorku glas da je sa mnom teško raditi, a nitko nije pitao za moju stranu priče, kaže Kristina Šalinović (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Od početaka karijere Makaranka je agencijama objasnila kako ne planira nositi kupaće kostime niti donje rublje jer je za nju to previše seksualizirano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nisam htjela biti gola

- Završila sam na jednom snimanju gdje je atmosfera bila kao u softpornu. Djevojke su se šetale gole ili u toplesu, a meni su nakon šminke dali da odjenem prozirne tange i štikle. Ja sam to odbila - rekla je Šalinović. Na to su joj rekli kako to “nije problem”, no nakon deset minuta na telefonu je imala dvadesetak propuštenih poziva agentice koja je uskoro došla i optužila Šalinović da je napravila veliku scenu.

- Nikakvu scenu nisam napravila. Ja sam vlasnik svojega tijela i biram što ću raditi. Svaki put kad bih kasnije na nekom kastingu vidjela tog stilista ili fotografa, krenula su šuškanja kako sam teška i kako je sa mnom nemoguće raditi - priča Šalinović te potvrđuje kako nije htjela nastaviti karijeru s takvim ljudima i u takvoj industriji.

Stojim iza svojih odluka

Dogodilo joj se i klasično “iskorištavanje”, dodirivanje i nepozvano nabacivanje.

- Više su me bez pitanja za grudi i stražnjicu hvatale žene jer je kružio mit da sam lezbijka - kaže Kristina Šalinović.

Prisjeća se i partyja na kojem je upoznala moćnog direktora jednog magazina koji joj je ponudio “pomoć oko karijere modela u zamjenu za večeru u sobi i još neke stvari”.

- Bilo je jasno o čemu govori - kaže Šalinović, kojoj je najvažnije što je zadržala dostojanstvo i što će mlade djevojke koje ju prate i svoju buduću djecu jednog dana moći bez srama pogledati u oči.

- Svačega tu ima. Mnoge moje kolegice ne žele raditi s ‘legendarnim’ fotografom Terryjem Richardsom koji masturbira dok fotografira djevojke ili dira djevojke po tijelu. Odmah sam odbila raditi s njim - kaže Šalinović koja je zgrožena da mu nitko ne može ili ne želi stati na kraj jer je “poznat, šarmantan i ima utjecaja”. Stvari su se malo ipak pomaknule s mjesta jer s Richardsom sad odbijaju surađivati Vogue i neki drugi veliki modni brendovi.

- Ja sam stala iza sebe i svojih uvjerenja, a mnoge popuste i zažale, jer jednom kad se zna što si sve spreman raditi, taj biljeg te slijedi zauvijek - kaže bivša manekenka. 

Otišla je na vrhuncu: Jedna od naših najboljih manekenki s međunarodnom karijerom u jednom se trenutku povukla sa scene

Napominje kako su mnoge stvari i kod nas “javne tajne” o kojima svi sve znaju, no o njima se ne govori. Slaže se i kako su kod nas mnoge manekenke i djevojke s izbora ljepote organizirane u krugove poluprostitucije i eskorta.

- Ima i toga. Samo je to sve na ‘hush-hush’. Svi se sjećamo splitske modne agencije Kristina, koja je zapravo podvodila maloljetnice po jahtama - zaključuje Šalinović.

Nisam više htjela biti pop ikona

Mnoge moje pjesme iz 90-ih sakrivaju znakove srama jer sam i sama bila zlostavljana. Slomili su me kao tinejdžericu i zato sam se povukla iz pop svijeta. Po mojem je liku napravljena lutka. Bojala sam se da ta lutka ne predstavlja djevojku koja samo šuti i smiješi se, rekla je Tajči. Na te navode osvrnuo se i menadžer Zrinko Tutić koji kaže da je Tajči osigurao ugovor “koji je štiti i od nje same” te da je uvijek imala zaštitare koji su na nju pazili.

- Što se lutke tiče, Tajči je na njoj lijepo zaradila. Ta lova joj se, čini se, ne gadi. Čak je imala ugovor s Tutićem da on ima pravo na ime Tajči - rekao je menadžer Edvin Softić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama