Obavijesti

Show

Komentari 10

Samantha Fox: Rukama sam skrivala lice dok me cipelario

Samantha Fox: Rukama sam skrivala lice dok me cipelario
1

Britanska pop zvijezda u autobiografiji 'Forever' otkrila je stravične detalje o svom privatnom životu. Pisala je i o svom ocu  koji je bio alkoholičar, ovisnik o kokainu i nasilnik

VIDEO

Samantha Fox (51) osamdesetih je bila jedna od najpoželjnijih poznatih dama na svijetu, a još sa 16 godina, kada je započela karijeru, bilo je jasno da će postati zvijezda. Počela je kao model, da bi 1986. godine ušla u svijet pop glazbe. 

24sata

Čitatelji britanskog tabloida 2006. godine su je proglasili 'najboljom djevojkom s duplerice svih vremena'. Samantha Fox za Playboy se slikala 1996, a ne skriva da bi opet vrlo rado učinila isto.

Pixsell

Britanska pop zvijezda u autobiografiji 'Forever' koja sutra kreće u prodaju, otkrila je stravične detalje o svom privatnom životu, Pisala je i o svom ocu Johnu Patricku Foxu koji je bio alkoholičar, ovisnik o kokainu i nasilnik. 

Twitter

- Nakon što sam ga mjesecima molila da mi ugradi radio u automobil, što on nikada nije napravio jer je bio previše pijan, u pomoć mi je uskočio moj tjelohranitelj Dave. To ga je potpuno izbacilo iz takta. Počeo me luđački udarati, pala sam na pod, preklinjala ga da prestane... Rukama sam skrivala lice, a on me i dalje cipelario. Mislila sam da će me ubiti... Kad me čula kako vrištim, moja sestra Vanessa skočila mu je na leđa, a ja sam u tom trenutku nekako uspjela otpuzati ispred kuće, na ulicu... Otac je potrčao za mnom i gađao me bocom votke. Da stvar bude još gora, susjed, koji me vidio u lokvi krvi, savjetovao mi je da ne zovem policiju jer ću tim postupkom ocu uništiti život - piše Fox u autobiografiji.

Samantha je završila u bolnici s ozbiljnim ozljedama i s dva slomljena rebra.  Nakon incidenta vratila se kući, pokupila stvari i odlučila zauvijek napustiti svog oca.

24sata

- Bio je slomljen, potpuno uništen. Tad sam ga prvi put vidjela kako plače. Molio me da mu oprostim, ali nisam mogla - prisjetila je pjevačica.

Poslije je saznala da ju je otac, koji je do spomenutog incidenta bio zadužen za vođenje njezinih financija, cijelo vrijeme potkradao. Naime, godinama nije plaćao porez na kćerinu zaradu, a njezin novac bjesomučno je trošio na alkohol i drogu, piše The Mirror.

John Patrick Fox preminuo je 2000. godine, a Samantha tvrdi da mu je prije smrti sve oprostila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje