Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
117 komentara

Šarmer iz džungle: 'Izbjegavao sam Tanju, ali ona mi se nudila'

Daniel i njegova nova djevojka Dunja uživali su u moru i poljupcima. No romantiku su pokvarila pitanja o Tanji. 'Nastavio sam igrati tu igru. Sada je drugačije.Bit ću bolji', branio se farmer pa nagradio Dunju poljupcima

Foto: RTL
117 komentara

U Kanadi Srećko i Antonija posljednje trenutke prije njezina povratka u Hrvatsku zbog posla iskoristili su za izmjenjivanje nježnosti, ali i razgovor o zajedničkom životu i obiteljskom prstenu na kojem će, kad za to dođe vrijeme, biti ugravirano ime i Srećkove supruge. 

- Antonija ima potencijala da i njezino ime bude napisano na prstenu - komentirao je Srećko, a i njegova dama je optimistična.

Foto: RTL

- Prsten je na pragu, bit će - rekla je Antonija, a ponovni susret dvoje golupčića zakazat će na romantičnom putovanju Istrom. Domino je svoju Barbaru poveo na ludu vožnju kabrioletom po Berlinu što je, prema njegovu mišljenju, san svake žene.

- Meni to nije san, ali bilo mi je lijepo. Ponovila bih - komentirala je Barbara u svom stilu, a i Domino je priznao da je počeo mijenjati mišljenje o njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam osjećaj da je ovo s Barbarom obećavajuće, zapravo se jako dobro slažemo… I kad smo šutjeli, nije mi bilo dosadno - priznao je. Barbaru je opet iznenadila njegova romantična strana, ruke na njezinu ramenu i bedru, a farmer je dodao da se samo pravi da je neosvojiva.

- Procvjetala je! Usrećila ju je pobjeda - komentirao je Barbarino dobro raspoloženje, dodavši da ga je zbog svoje nepredvidivosti često dovodila do ludila.  

Foto: RTL

Darinka i njezin odabranik Ivo imali su sve uvjete za savršen odmor - sunčani Hvar, miris mora i pogled od kojeg zastaje dah. No zajedno s njima iz Čilea su stigle neke stare boljke - brojna prigovaranja. Farmericu je posebno zasmetalo što Ivo neprestano fotografira i snima sve lokacije koje posjećuju pa mu je to jasno dala do znanja, nekoliko puta.

- Treba uživati u trenutku! Mislim da i iz Čilea ima preko tisuću fotografija - sarkastična je bila Darinka, unatoč Ivinim opravdanjima da voli zabilježiti sve, pogotovo ako je na nekom mjestu prvi put.

Foto: RTL

Daniel i njegova nova djevojka Dunja uživali su u moru i poljupcima.

- Sve je otvorenija. Polako upoznajem slatku stranu Dunje - tepao je farmer, a i Dunja je priznala da se zaljubila. No romantiku su ubrzo pokvarila njezina pitanja o događajima na farmi, ali i Tanji.

- Jesi li poljubio koju curu ondje? - pitala je Dunja, a Daniel je nakon kratkog izmotavanja priznao sve trzavice u odnosu s Tanjom.

- Sada sam razočarana. Nisam to očekivala od tebe. Dopisivali smo se - nastavila je.

- Izbjegavao sam je, a ona se nudila. Nastavio sam igrati tu igru. Sada je drugačije. Bit ću bolji - branio se mladi farmer pa nagradio Dunju novim vrućim poljupcima.

Foto: RTL

Idila nije vladala ni između Jacka i Ane. Tijekom romantične večere odlučila mu je priznati sve što osjeća prema njemu.

- Sad smo tu, ali ja ovo ne doživljavam kao romantično putovanje. Htjela bih da se ovo nastavi na jednoj prijateljskoj razini, bez romantike - kazala je Ana, dodavši da se Jack složio s njom, premda ne misli tako.  

- Ti si potpuno suprotna od mene, ne postoji ni jedna stvar po kojoj smo slični - rekao joj je Jack, a Ana je potvrdila.

- Ona me probudila. Želim da taj s kojim završi bude sretan što ju je pronašao - iskreno je zaključio farmer.

Foto: RTL

Stiglo je vrijeme da se Srećko i Antonija ponovno susretnu - ovaj put u Rovinju.

- Jako mi je nedostajao. Čujemo se svaki dan, ali nije to to. Sad kad sam ga vidjela, sretna sam k'o godina! - priznala je Antonija, a ni Srećko nije mogao sakriti osmijeh s lica.

- Sretan sam što sam se odlučio na ovo i što sam sreo Antoniju - priznao je pa dodao da njegova odabranica ima punu podršku njegove obitelji i prijatelja.

Foto: RTL

Domino je svoju Barbaru u Šibeniku dočekao s gitarom i pjesmom.

- Vidim da je još zainteresirana - komentirao je farmer, dok je Barbara priznala da se od njezina odlaska iz Berlina gotovo pa i nisu čuli.

- Barbara se nije promijenila, ali vidjet ću sad u ovih nekoliko dana što ću provesti s njom postoji li u njoj više interesa za mene ili i dalje želi voditi rat između muškaraca i žena - dodao je farmer, no Barbara je napomenula da se zasad vidi samo kao Dominova prijateljica.

Foto: RTL

Nakon filmskog susreta, Antonija i Srećko dan su začinili romantičnom večerom uz zalazak sunca.

- Nazdravljamo našoj ljubavi. Pravo romantično putovanje - oduševljena je bila Antonija. Srećko ju je iznenadio poklonom – ručnikom s ručno ušivenim njihovim inicijalima.

- On bi htio da ja dođem što prije u Kanadu - pa može! Ne možemo mi dugo jedno bez drugoga! Vidim ja da je on zaljubljen - dodala je.

- Lijepo je držati njezinu ruku i biti s njom - priznao je Srećko.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Naši partneri pišu
Message