Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Šarmer iz džungle: 'Izbjegavao sam Tanju, ali ona mi se nudila'

Daniel i njegova nova djevojka Dunja uživali su u moru i poljupcima. No romantiku su pokvarila pitanja o Tanji. 'Nastavio sam igrati tu igru. Sada je drugačije.Bit ću bolji', branio se farmer pa nagradio Dunju poljupcima

Komentari 117 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Avatar Trbonja
    Trbonja

    Joj, joj.Kuku lele, gle ovoga kengura, boji se lokvice vode, vrijeme ga pregazilo a ženio bi mladu i lijepu. Donio joj privjesak za poklon. Njemu valjda ćaća pričao da u Hrvatska ima dobra žena i lijepa žena, i ona slušati, ...prikaži još! , kuhati, kopati i ništa ne tražiti od svoj muškaraca, važna je samo istina, i tako. E moj Đek, dobro si se preračuna, ako ćeš mlado meso, treba odrišit kesu, vrijednost za vrijednost, pusti ti tvoja istina, istina je u Hrvatska kao i u Australia, i zaboravi šta ti je ćaća govorija!!!

    3 Srijeda, 09.10.2019. u 23:31
    • Default avatar - Poseidon007

      Poseidon007: komentar za 10,kad sam krenuo gledati emisiju u pocetku,bas sam komentirao kako ce se bas usrecit sa hrvaticama haha ono kad je pricao dok je jos bio kod kuce kako su to lijepe i divne zene najljepse na svijetu bla ...prikaži još! bla,na kraju nece ni sa jednom zavrsit

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 01:16
    • Default avatar - Poseidon007

      Poseidon007: Ma lik je cudan,a onakvo ponasanje mu bas nece proc kod hrvatica,a tesko da ce i kod jedne

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 08:03
    • Avatar Rikikiki

      Rikikiki: Ma sve to stoji ali i mala ga zahebava. Kog je boga pristala snjim na romantično putovanje a znala je da nema ništa od toga

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 09:43
  • Avatar Trbonja
    Trbonja

    Sad ću malo o Darinka, haha. Ženu je netko nagovorio na ovo, kad tamo javi se hrpa nejeba, maminih sinčića od 55+, seljačića. Ljepši od ljepšeg. Uglavnom, ne postoji tako ugrožena žena da je svi oni ne bi izbacili totalno ...prikaži još! iz takta. Gle ovog jadnog dobričine Ive, on bi je slušao isto ko svoju mamu, a ona bi mu uvijek sve morala govorit poput njegove mame, kako se ponašat, kako držat čašu, kako naručit piće, kako da gleda kud hoda, a da ne kažem da taj nema pojma šta bi trebalo činit sa ženom. Svaka njoj čast, još ona dobro i prikriva koliko joj je dosadno, ja bih na njenom mjestu odavno svima platio da ih ne vidim!!!

    Srijeda, 09.10.2019. u 23:58
  • Avatar Trbonja
    Trbonja

    Kanađanina mama nagovorila na shou, mama odlučuje i koju da odabere. A ova spremna, večeras ga u tri rečenice sva tri puta pitala kad je vodi u Kanadu. Da je moja tako navaljivala, ne bi ona meni ni do kapije ...prikaži još! došla. Ljudi imaju svoje razloge za odabir partnera, pa ako je to njima ok, ok je i meni!!!

    2 Četvrtak, 10.10.2019. u 00:08
    • Default avatar - ok100

      ok100: Kanadanin mislim cura ok,sve radi kako treba al nema u tome ljubavi .. jedno radi mozak,drugo srce. Tak da mislim nista od toga .. mozda tek tolko al na kratko..

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 00:24
    • Avatar pernica

      pernica: ova mu je najbolja pa ako je i mama odabrala

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 15:09
  • Default avatar - Mila Gojsalić
    Mila Gojsalić

    Darinka ne samo da daje ovome komande što ne smije jesti, nego i za sladoled koji je usput kupio mu govori da je kao malo dijete xD, čovjek se ne smije ni sladoleda zaželjeti haha, ova ispituje Daniela da li ...prikaži još! i je poljubio koju curu u showu i ljuti se kad joj priznaje, a tek kad vidi snimke i vidi da je to išlo malo dalje od poljupca xD, ako nisu prekinuli i prije prikazivanja, to će biti najprije.

    3 Četvrtak, 10.10.2019. u 00:51
    • Default avatar - Bubachica

      Bubachica: Mala je mulica koja se zaljubila na njegovu slatkorjecivost,a Ivo je sirot malo na svoju ruku.

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 09:13
    • Avatar Trbonja

      Trbonja: Darinka se razočarala u ponudu, pogleč, ovaj Ivo na nivou šestogodišnjaka, Pepica, tko bi njega zamislio kao poželjnog partnera, onaj policajac, živa dosada i primitivac koji bi štipao ispod vode u mraku, a one što ih je prije otpravila ne ...prikaži još! treba ni komentirat. Nema tu muškarca vrijednog pažnje, a Darinka ne želi glumatat!

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 17:14
    • Default avatar - Mila Gojsalić

      Mila Gojsalić: Nema veze da li su muškarci vrijedni pažnje ili ne, treba se znati ljudski ponašati prema svakom čovjeku, a ne kao da si ti netko a drugi ti moraju pod lizati, ego do neba i sve ja, ja i ja ...prikaži još! i onako bahato i naređivački prema svima, ako se ponašaš civilizirano i sa poštovanjem prema drugima, to nije glumatanje, ovo je glumatanje, kako se ona ponaša!

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 17:51
  • Default avatar - ok100
    ok100

    Problem je kad je ana skuzila da nema jack vilu,bazen itd.pa isparila . Mozda je precjenila njegov profil .. jer se vidi da se prijavila tek tolko da malo ode van na "izlet" takve bi morali deskvalificirati i neki si ...prikaži još! sami snose troskove koje su napravili. Onda bi emisija imala smisla ..

    2 Četvrtak, 10.10.2019. u 00:21
    • Avatar medeki

      medeki: što nije birao onu koja bi mu pasala po svemu, nego frajer izabra najmlađu i najslađu. Tako mu i treba! Od 10 muškaraca 9 će postupit isto!

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 00:29
    • Avatar Trbonja

      Trbonja: da je bila neka od 14 tamo, kengur bi odabrao i nju, umjesto one ponizne plavuše! Trebala ga neka spustit na zemlju!!

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 17:15
  • Avatar Trbonja
    Trbonja

    Domino, e tu su igrači uglavnom ravnopravni. On je zaslužio njih, one njega. Uključujući i onu sa šeširom što ju je poslao kući!!

    Četvrtak, 10.10.2019. u 00:00
  • Default avatar - Tissue_1
    Tissue_1

    Hahahaa je moj Đek😂😂😂stari pr....o, ti bi mladu curu, kud te godine sustigle, skrtac,(ne biti rasipan ali galatan uvijek) cak i veoma neuredan muskarac(jer sa 51 ima iiii veoma zgodnih macana) i ti si u Hr dosao po sluskinjicu😂😂😂😂. Eeee ...prikaži još! nece moci! Rtl hvala vam, hvala...vec dugo nisam se tako dobro nasmijala od 20-22h. Hvala👍👍👍👍

    Četvrtak, 10.10.2019. u 11:37
  • Avatar sprangija
    sprangija

    Tocno se kuzi kako Antonija nije bas Sreckov tip al ju je odabrao zbog tog sto je ok i dopala se roditeljima,nije da mu se ne svidja nimalo al pitanje je dal ce to uspjet

    57 Četvrtak, 10.10.2019. u 11:07
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: A jbg stalno spominje da izlazi inače s djevojkama nalik Martini hehe

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 19:55
    • Avatar sprangija

      sprangija: Pa da,zato i govori he he,ma ok je cura Antonija jednostavna iako ne bas na njegovom nekom intelektualnom nivou

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 20:55
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: A da ali kad mu je bilo teško čekati Martinu

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 21:00
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ma da,al ne funkcionira veza na daljinu,pa odabrao laksu opciju

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 21:06
    • Avatar sprangija

      sprangija: Problem je sto sve te zene misle oni zive vani imaju love idemo po restoranima os mi kupit ovo ono,a nije bas tako ne pada lova s neba,i namucili su se za to i to je krivo sve treba skupa ...prikaži još! nesto radit pa onda trosit,kad zena nema a vidis da bi dala sve i da joj je neugodno zbog tog sve bih joj dao nije uopce bitno da nikad nema,ali kad trazi onda nista

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:17
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Istina da veza ne funkcionira ali Antonija želi u Kanadu haha a ti na Martinu misliš jel?pa jbg mislim da ona isto želi srećka ne bi uopće dvojila nego išla za njim.ali jeklinka

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:21
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Da kad traži 😉😉paed je on zaljubljen toliko ne bi uopće dvojio 🙋nije on jako zaljubljen u Antoniju kao ona u njega

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:23
    • Avatar sprangija

      sprangija: Nema to veze,zamisli kad ti netko kog jedva znas kaze os mi kupit konja,necu naravno Moje 2 male necakinje kad sam ih odveo na sladoled odaberu najjeftiniji ja im kupim najskuplji,skromne..kazu hvala striko dobro odgojene,sve bih im dao

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:31
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Ps to je u redu ali mislim da se ona šalila a Srećko djeluje kao da ga sr ne može vrtiti 😉

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:44
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Antonija mi ne djeluje neskromno

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:45
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ma ne znam bas,prvo je htjela vidjet bmw sad hoce konja he he,a mozda se i sjetio kako su njegovi roditelji zivjeli u iznajmljenoj sobi mucili se i radili stedili da bi sad imali,mozda su mu pricali..

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:49
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Da da djeluje skromno on..

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:50
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Uopće nisam zapazila BMW ☺

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:50
    • Avatar sprangija

      sprangija: Dok nekog dobro ne upoznas ne znas,zato ako se ispostavi da je ok ok

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:51
    • Avatar sprangija

      sprangija: Bilo je kad ga je pitala di mu stoji bmw pa su isli gledat u garazu he he

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:52
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Onda nisam prepoznala hehe.ma mislim da ona nije tip cure koja gleda na takve stvari ☺..

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 23:17
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ne znsm mislim da bi se ja poceo hladit,al dobro tvoje misljenje mozda di u pravu

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 23:33
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Pa moguće.. počela bih se i ja..ali sad radi toga što ga je pitala Srećko hoćeš mie kupiti konja..🙄ono ne treba zaključivati na brzinu..

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 08:06
    • Avatar sprangija

      sprangija: I bmw isto,ja sam musko meni je to prvih par znakova da se pokaze jos nesto odustao bi Stavis nekog u iskusenje pa vidis,tak se to radi

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 08:57
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: Sprangija, Kanadanin je mamin sin koji zivi po pravilima kuce a mamica mu zivotom upravlja. U Antoniju nije zaljubljen a ni ona u njega. Nema u sto bit. Glumi zbog interesa. Hladnokrvan je i bez emocija, ugladen i na van ...prikaži još! pristojan. Kakav, zapravo? To ne znamo. Da je meni odbio konja kupit, to bi bilo gotovo isti cas. Nije uopce u pitanju interes jer ga je ona iskusavala. Nije trazila bijesni BMW da se moze preseravat, nego toplu životinju. Njemu to nikakav izdatak ne predstavlja jer je daleko iznad srednje klase. S odgovorom koji prenosim u cijelosti je pokazao da osim sto mu se Antonija ne svidja, da ju ni ne postuje. Odgovorio je da ne kupuje nista sto mu korist ne donosi a tako ocito i na zenu gleda. Tko moze nek si ga sam kupi. Odvratno proracunato. E, sad Antonija nije bila zadovoljna odgovorom ali je presla preko toga jer je o obrazovan i ugladen a njoj je cast bit s njim. Bjezi moja Antonija dok mozes i drzi se doma ih momaka a ne nekog frigidnog maminog sincica, bez emocija. Upravo je to za njega rekla cura od 28 god. zgodna koju je izbacio, nije Marijana. Njegova mi se mama također uopce ne svidja jer glumi krscanku a totalno neprimjereno za zenu njezinih godina vrti ocima Marijana iza leda a toj se istoj Marijanu do jucer ulizivala.

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 14:58
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: E da dobar zaključak. Baš koliko više gledam Srećko primjećujem da je mamin sin. Da je ono bez emocija a to je pokazao u par navrata da on radi što ei daega nije briga što neka os njih misli ako ...prikaži još! se ljubo s drugon.bljak.da i meni se Mama njegova ne dopada stalno oko Antonije a Marijanu je ono očima nije mogla vidjeti

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 15:02
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: Sprangija, ostatak odgovora vezano na temu Srecka je otisao na krivu adresu. Pod zastavom Pernica, ces ga naci jer sam se nesto referirala na jedan njezin komentar pa je pogrešno poslan a zapravo je trebao bit tu.

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 15:16
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Lucia draga halo pa ne moraš to pisati i ja sam tu i dala sam odgovor na tvoj kom

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 15:22
    • Avatar sprangija

      sprangija: Pa ak je ozbiljno mislila ta toplokrvna zivotinja kosta bar 5000 dolara ha ha,ajd da je rekla iz sale strgao si mi grudnjak sad ces kupit novi Ne znam bas dal je bez emocija samo ih treba naci i treba ...prikaži još! vremena netko pokaze odmah a nekom treba malo vise,tak sam od jedne cure dobio epitet "sexy robot" ha ha ha,daleko je to od istine jer nije uopce tako,mnoge stvari pogode me do suza,uvijek branim i pomazem slabije Ne mogu dat pravi sud jer ih dobro ne poznam,na prvu djeluju ok,zivot je nesto drugo i njihov pojam zivota i zarade razlikuje se od naseg,kod nas mnogi trose na razne gluposti nemaju love a svaki dan vise po kaficima ili placaju skijanje na kredit od 6 mjeseci do ljeta onda placaju ljetovanje 6 mjeseci kredit do zime ha ha

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 15:52
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: Sprangija, ako je njemu 5.000,00 dolara puno dat za curu koju kao obozava i misli zenit, onda on nije uopce vrijedan njezine paznje. Podsjećam, nije rijec o nekoj sirotinji, nego naprotiv, o covjeku koji ima ogromnu farmu s koliko tko ...prikaži još! o zna jutara zemlje i cijelo stado krava, ovaca i cega sve ne. Sirotinje za zenu koju obozavaju skidaju zvijezde s neba, dizu kredite ako treba da ju dobiju, a on tu interes gleda sad kad je najbitnije da se pokaze. Antonija, nabij ga nogom u dupe.Tu joj glumata neku ljubav a onda tako surov odgovor. To da je bilo kojoj s malo vise mozga u glavi odgovorio dobio bi sup kartu, osim jadnici sumnjive proslosti ili nekoj koja bas teze nalazi. Tu prvenstveno mislim na njegov odgovor, jer ako i nije pristao, trebao je nesto ljepse odgovorit. To nije bila ni poanta nego ga je iskusavala. A, znas li ti koliko to sve kosta, i koliko Srecko tek novaca na tome zaradi.. Nije on uopce za zalit, a kad sam rekla da je hladnokrvan to sam instiktivno osjetila a i recenice upucene Antoniji su ga odale. Ne trebas ti nekog sto godina ni poznavati, pametna osoba brzo zaključi i po veze neke stvari bez obzira na pretvaranje. Sam se odao, skrtac zivi, a i Antonija je poludila na njegov odgovor. Interes on gleda a tako i kod izbora zene, nek se mamici i prijateljima svidja. Sve u skladu s pravilima, nista izvan. To je najbitnije.

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:30
    • Avatar sprangija

      sprangija: Koja zgodna Evica?? To je katastrofa od cure hihoce se bezveze,jednom je moj brat probao pricat s njom preko drustvenih mreza,kaze nevjerovatno..pa pitas je jedno ona odgovara nesto bezveze,uglavnom zivi smijeh nije vrijedna spomena

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:34
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Gdje spominje eciju?joj ta mi bila koma..samo se smije ko i ona Martina

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:37
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ne ulazim u to kakav je on ali nije pristojno inace pitat nekog daj mi kupi ovo a znamo se par dana nebitno koliko tko ima novaca,naravno za zenu ces ucinit sve ali niti ste u braku niti ste prosli ...prikaži još! ista skupa,sve u svoje vrijeme i po zaslugama

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:37
    • Avatar sprangija

      sprangija: Pa Evica mu je rekla da je frigidan ima 28 godina ljuta jer se usudio izbacit nju tako lijepu ha ha

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:39
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Joj da hehe

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:43
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: Sprangija, cinjenica je da ju je odabran. Zenu je upoznao sa clanovima svoje obitelji, doveo na tako daleko put. Nije joj to neki decko iz susjedstva. On njoj uopce nece dat puno vremena za razmisljanje jer su daleko a to ...prikaži još! je prevelik rizik za vezu. Zato smatram da je gadno pogriješio jer jos jedan kiks, moze i Antonija lako odustati. Kisela joj je bila faca. Upravo zato sto i nije bas previse sigurna u njega mu je i postavila to pitanje da vidi jel mu stalo. Ima li taj emocionalnu inteligenciju razvijenu uopce, ili samo onu strebersku sto je na faksu naucio. A, to sto kazes sve u svoje vrijeme, u taj ti scenarij s takvim proracunatim likom ja cisto sumnjam. U kuci mu da ne zaboravim reci stoji luksuzni BMW. Koga ce darivati ako ne zenu, i to bi tupsona trebalo uveseljavat. On interes gleda.

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:47
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ne sumljam da bi imala sve ako dodje kod njih samo stvar je samo da li se uklapa u njihov nacin zivota,ne znam,fakat ne dopustam nekoj zeni s kojom sam bio da mi nesto plati mislim ipak sam musko,ali jednom ...prikaži još! m me jedna pitala koliko imam novaca a htjela je ozbiljno sa mnom,ja zatecen,kakva su to pitanja?? Pa kaze cisto da znam kakav bi mi zivot bio s tobom..mozda sam staromodan ili je to postalo moralno ispravno,ne znam ha ha

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:54
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Hahaha

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:55
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Pa sprangija nije sve u novcu. Ali definitivno on olakšava život

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:55
    • Avatar sprangija

      sprangija: Svatko si bira sto mu je ispravno,za sebe,sjecam se prije kak sam sa zadnjom lovom kupio jednoj curi narukvicu s briljantima,nakraju je zavrsila u smecu ha ha

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:05
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: To kad je čovjek jako zaljubljen pa je razumljivo..

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:05
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Mene što sam starija više vesele iskustva nego darovi hehe. A sad bih htjela ili mačku ili psa tu bih se totalno usrećila jer bi peso i ja šetali 🤔a mačku da imam to bi isto bilo neopisivo to je pozitivna energija

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:07
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ok i dobio sam poklon rukavice za boks jedina razlika sto sam ja svoj poklon iskoristio a ona svoj bacila ha ha

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:07
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Eto 🙋

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:09
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ma ne trebam poklone od nikog ni ne zelim kupim si sam,da to su zivi pokloni koji najvise vesele,ali za odgovorne

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:09
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Upravo to. Ja imam lančić s imenom svojim koji mi mama poklonila i to mi je draga uspomena to ne skidam.to je ok dar koji uvijek ide s nama.vqma muškima je jako teško kupovati

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:11
    • Avatar sprangija

      sprangija: Kako tesko? Kupis carape gace uz bocu whyskija tu ne mozes pogrijesit ha ha

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:13
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Mislim nešto za uspomenu..a to..to je ok 🤔sano čarape se ionako kuoujuzkod nas 😚a muž ne pije

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:14
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Ne znam baš ništa što bi ga usrećilo

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:15
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ne pijem ni ja al casicu ujutro popijem,uz to carape su mi suplje a i pola gaca ha ha

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:16
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Haha aha korisne stvari 🙋to muž uvijek i dobije ali nije to to.ne miguzmu priuštiti ništa skuplje

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:18
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Npr kad smo bili u vezi dobio je narukvicu onu crnu to se prije nosilo međutim on je to na tobogan izgubio. Hehe.a onda počeo raditi posao gdje tu narukvicu ne možeš nositi kojq onda poanta?otada jq ne kupujem, parfemi to mi tako dosadno

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:20
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ako je bosanac onda rakija i pare to je vazno da ima ha ha,sala

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:21
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Hahaha ☺

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:22
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: Sprangija, ne znam zasto se moji odgovori na tvoje komentare nalaze pod zastavicom Pernica. Tamo ces ih naci a zasto tamo idu, pojma nemam.

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:29
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: O čemu ti pišeš?!

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:31
    • Avatar sprangija

      sprangija: Crna narukvica..jel to iz vremena kad se slusao italo disco😁

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:40
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: 2000🙋

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:41
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Sprangija kaj nećeš odg Luciji 🤔

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:43
    • Avatar sprangija

      sprangija: Nisam u toku s trendovima al sjecam se tih narukvica

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:43
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Ma da ali nije on tip za to sada..ma kakvi hehe.da iz lewico zlatarne

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:44
    • Avatar sprangija

      sprangija: Odgovorio sam joj na drugom mjestu

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:47
  • Avatar Aj ća.
    Aj ća.

    Nisam pratila sve, nesto sam uvatila na kraju, jel to bilo ili ce tek bit... kako Darinka govori onome da ce bit malo nepristojna, pa mu pocela nabrajat sta smi, a sta ne smi jest 🤦🏻‍♀️ ajme...

    Srijeda, 09.10.2019. u 23:46
  • Default avatar - LUCIA091
    LUCIA091

    Trbonja, komentari su ti uglavnom na mjestu. Moram priznat da sam umrla od smijeha kad sam ih procitala. Pogotovo onaj s Darinkom. Sto posto si u pravu. Boze sacuvaj, kakvi su joj se javili. Policajac ju je jos i povrijedio ...prikaži još! i bezobrazno pod vodom pokusao nesto. Vidi se iz zraka da pojma nema sa zenama a i umislja si. Nije stvar samo sto joj se fizicki ne svidaju, nego su i neprivlacni i nijedan nije na njezinom intelektualnom nivou. Mislim da joj je emisija prisjela cim im je vidjela. Bilo je evidentno od samog početka da joj se nijedan ne svida, ocekivala je valjda zgodne Dalmatince, a dosli Prigorci i dobar mamin sincic. Sto se tice Australaca, jedino sto nikako ne mogu shvatit je Ana. Sa starcem pored zgodnih mladih. Ne znam jel ranije imala losih iskustava ali mi se cini cura sasvim na mjestu. On moze sretan bit ako ga hoce neka i od 70g. E, moj Australac cinjenica da se u RH tesko zivi pa je dobio najvise kandidatkinja a sve te koje su njegova generacija i koje je izbacio su predobre za njega. On moze neku od 70 g. Nije fizicki lijep, star je a na momente djeluje vrlo agresivno i ocito je da zivi u nekoj proslosti, sanjari da ce nac mladu i poslu snu. Ana se dosla zabavit a nemojmo ni zaboravit da se ljubakala sa mladim Danijelom. Taj bi joj bio par a ovaj starohan nek babu trazi. Prosao voz.

    5 Četvrtak, 10.10.2019. u 00:45
    • Avatar mačuhica

      mačuhica: Ako ima zgodnih Dalmatinaca ti su vač zauzati a Darinka ni sama nezna šta hoče ili neče

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 05:35
    • Default avatar - Hdhd Hxhdh

      Hdhd Hxhdh: Zgodni dalmatinci 😂😂 Keruma se odmah sjetim :D

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 10:59
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: Macuhica, zgodnog Dalmatinaca se uvijek pronade. Naravno da ima izuzetaka ali generalno gledajuci su lijepi. Darinka, vrlo dobro zna sta hoce, samo su je sokirali ovi akrapi smotani sto su joj se javili. Zajebana je, i treba joj netko tko ...prikaži još! ce joj parirati intelektualno a paralelno ju i fizicki privlacit. Svatko normalan je svjestan da je to malo teze nac al je onda bolje bit sam, nego u paru, kao neki a nesretan. Kod nijednog od njih to nije slučaj, a policajac je svoje lice pokvareno i primitivno pokazao pod vodom, kad ju je pokusao ne znam sta. Jel to sramota za sirovinu od 50 g? Sa zenama pojma nema a strasnije od strasnijeg je da si tako nesto dozvoljava u 50 godini, ma uopce. Ne volim vrijedat ali stvarno nema srece, koji su joj se muskarci javili jer ih ni moja baba ne bi odabrala. Sto je najgore od svega, nakon sto su je upoznali zele ju i dalje.. To sto je policajac na kraju izjavio je cista povrijedenost. S jedne strane izjavi da zna citat izmedu redaka, ma pojma nema. On je aludirao na to da ona trza na njega, o majko mila. Samo u Prigorju takav valjda moze rast. Nije badava da Zagorce, Prigorce i Podravci nitko ne podnosi.

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 15:45
    • Avatar mačuhica

      mačuhica: Lucia ti me iznenađuješ svojim izjavama Zagorci,Podravci Prigorci su najbolji ljudi i najvrijedniji meni je muka kad vidim Dalmatinca ko od stjene odlomljenog da prodaje karte za trampolin ili skuplja boce po plaži naravno čast izuzecima kojih svugdje ima...

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 17:39
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: Macuhica, jadna ne bila?? Na cemu si ti?? Zagorci i Prigorci su ne samo fizici i dusevno odurni, nitko ih ocima vidit ne moze. A, ti ako si jedna od njih, onda te stvarno zalim. Nemas ti pojma o toj vrsti.

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 22:27
  • Default avatar - LUCIA091
    LUCIA091

    Najgori su ti sto se deklariraju kao katolici i prakticiraju svoju vjeru te plaze po oltarima, a seru po ljudima. Ne znam nasjeda li vise itko na njih, jer se pravi katolici nemaju razloga javno reklamirati, ako su pravi. Nasmijesnije ...prikaži još! od svega mi je bilo kad je Srecko izjavio da je izlazio sa curama slicnim Martini. Nije on cure vidio, a prijatelji su mu prije emisije potvrdili da je dugo sam, tako za nasu televiziju moze svasta laprdat.Antoniji bi bilo bolje da ide polako, da ne bi bilo put pod noge i natrag na Vir. Da malo smrsa bila bi a i sad je ljepsa od njega. Ti nas i-stranci postanu jako skrti kad van odu a nama nose neke jadne rekvizite, misleci da ce ljudi u vis skakat od srece, a zapravo se zgrazaju.

    Petak, 11.10.2019. u 15:04
  • Default avatar - LUCIA091
    LUCIA091

    Sto se tice Domina, mislim da se radi o povrijedenosti. Cure su malo trebale, barem u pocetku bit obzirnije u izjavama. Kad su stigle u njegovu kucu, koju on strasno voli komentirale su da je horor. Mislim, da to ipak ...prikaži još! nije u redu. Kucica je lijepa, mozda ne za svakodnevni zivot al kao vikendica, zasigurno ima svoje cari. To im je zapamtio jer ih je vjerojatno cuo i nakon toga poceo davat zločeste izjave o njima. Shvatio je ocito da nijedna nije zainteresirana ni za njega ni za kucu. Mislim da je ishitrene reagirao. Ipak, je tu mozda bila rijec o Zagrepcankama, samosvjesnim zena a, koje zive u prekrasnim stanovima. Cim su se prijavili za njega znacilo je da su zainteresirane. Domino je poprilicno nesiguran. Neovisno o bezobraznih komentarima vezano za njegovu kucu, ruzno je rekao o njima, ne bi li ih povrijedio i sam sebi za bio autogol. Trebao je bit pametniji jer cak i da se nekom ne svidi necija kuca ne znaci da gubi interes za tu osobu. To je pogrešno protumacio i poceo ih ponizavat. Nakon toga povratka vise nema, jer su mu to cure zapamtite. Da je bio promisljeniji mislim da bi jedna sigurno s njim ostala.

    10 Četvrtak, 10.10.2019. u 01:01
    • Default avatar - Bubachica

      Bubachica: Domino svima nalazi mane,a sam ne vidi svoje.

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 09:12
    • Avatar D_a_n_i_j_e_l

      D_a_n_i_j_e_l: Kućica je iz vana lijepa a iz nutra je ko ostava za alat i ostalu kramu! Jedna žena nemože živjet tako a pogotovo bez tuša i wc-a! On je zahrdani krkan koji ga samo želi uvalit negdje i to je ...prikaži još! to, nema nikakve manire osim onih koje je negdje vidio pa glumi, baca floskule i filozofira. Nema ničeg đentlmenskog u njemu osim opet kada glumi a onda njegova odabranica je puna života,sex joj viri iz očiju hehe pre živa je za mrtvo puhalo.

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 09:34
    • Default avatar - Hdhd Hxhdh

      Hdhd Hxhdh: Sve mi se čini Luce da ti je neka Zagrebčanka dečka ukrala 🙂

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 11:00
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Pa meni se baš činieda je ok..da mu se sviđa barbara..ne znam zašto nisu uspjeli?što bi ona?

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 14:18
    • Avatar D_a_n_i_j_e_l

      D_a_n_i_j_e_l: Ona je pre njojnjav za nju, ona je živa vatra a domino bi svrš... čim bi se skinula i nikad posla do kraja obavljenog hahaha Nema on zla u sebi samo je seljober, ona želi nekog ko će joj u ...prikaži još! životu i i u plahtama avanturu dat, on joj može dat kućicu koja je ko ostava za alat i vožnju prastarim autom po gradu, smiješno je bilo kada je tu vožnju morala komentirat kao vrhunac dana,super provod, šta da kaže kad je to i bilo najuzbudljivije očito :)

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 14:23
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Ma svzto stoji ali nisu li one znale da on tako živi??

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 14:24
    • Avatar D_a_n_i_j_e_l

      D_a_n_i_j_e_l: Sumnjam mkar su mogle naslutit po "poljskom" tušu i wc-u! Mislile da će im on biti "viza" za dojčland pa će pregrmit neke stvari. Jack mi se isto činio ok no pomalo čudan ko i ona Čileanka, ma svi osim ...prikaži još! mog imenjaka koji je na prvu bio čudak a u biti je dobrica, pitom i inteligentan, tose tek kasnije pokazalo, zavređuje puno bolje od onih koje su bile a za Kanađanina mi je drago, on je jedini super curu odabrao, on je ok lik i baš su zaljubljeni :)

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 14:29
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Da Srećko je ponašanjem moj tip

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 14:39
    • Avatar D_a_n_i_j_e_l

      D_a_n_i_j_e_l: Oooop-oooop, netko je bacio oko ;) Lik ima balans između radne odgovornost i i davanja ženi što treba, nije neki divljak a zna se zabavit a i cura je totalno draga :)

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 14:42
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Ma ne nikako nije mi nešto zgodan

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 16:25
  • Avatar sprangija
    sprangija

    Ona Ana je sramota za zenski rod,fuj

    8 Četvrtak, 10.10.2019. u 23:18
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Ona mi se jučer zgadila..zar je ona otišla bez riječi? bilo mi žao jacka

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:10
    • Avatar sprangija

      sprangija: Kaze navikao sam odlazili su od mene i kad sam bio dijete oci pune suza,ali gospodnin nije rekao ruznu rijec za nju,al zato ja kazem..sve najgore

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:15
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Da baš stvarno mi ga bilo žao.pa to se tako ne radi, nema kulture nikakve.znsm da ni on nije med i mlijeko...ali ona Tina koju je izbacio bi mu bila bolja kao pratnja na tom putovanju.djekuje finije

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:17
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ne moze on birat u kog ce se zaljubit zaljubio se u pocetku u nju ali u krivu zenu

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:19
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Joj oprosti meni ne djeluje kao zaljubljen 🤔🤔

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:20
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Pa može se birati.ja se nikada ne mogu zaljubiti u nekoga tko je bezobrazan itd.. hehe sve ono što je Ana bila.i to je izbor..(zaljubiti se,ne bi vjerovao)

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:21
    • Avatar sprangija

      sprangija: Ne zna se izrazit predugo je sam,sta se cude samom muskarcu kakva mu je kuca nepospremljena,nema za koga..

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:22
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Dobro još ajde kuća,to se uredi hehe ali njegov način ophođenja hm . ali nije ni to razlog da Ana se tako ponaša.mogka je odmah reći da ne pristaje na to putovanje.

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:24
  • Default avatar - LUCIA091
    LUCIA091

    Da, na nju sam mislila. Vidis da i drugi primjećuju. Dobro, sigurno da ima i pozitivnih osobina i nekako mi njih dvoje fizici najvise i pasu, ali tesko da ova njegova recenica ne bi pogodila bilo koju zenu. Evo, ja ...prikaži još! sam s tri prijateljice sasvim slucajno gledala epizodu, kad je to izjavio sve tri smo skocile sa stolice. Iste reakcije u istom trenutku, nevjerojatno.

    Petak, 11.10.2019. u 16:50
  • Default avatar - LUCIA091
    LUCIA091

    Sprangija, ma ima i groznih zena. Ovo kad si rekao da te pitala jedna zena koliko novaca imas? Moram priznat da tako nesto jos u zivotu cula nisam. Bjezi od takve. Grozota. Zasto bi muskarac morao uvijek ima novaca, ko ...prikaži još! o te voli platit moze i on ili ona. Nebitno. Kao sto je i nebitno, jel bogat. Nazalost, mnoge jos uvijek gledaju, taj isprazni materijalni segment. Dvosjekli je to mac. Ona tko te stvarno voli, voli te i siromasnog i u prnjama a koja te ne voli, morat ces ju sponzorirat, dok ne nade drugu budalu.

    1 Petak, 11.10.2019. u 17:09
    • Avatar sprangija

      sprangija: Evo nasao sam ti poruku...slazem se s tobom potpuno nebitno je koiko imas nego kad si s nekim dijelis sve sve je zajednicko,nema skrivanja racuna i slicne gluposti,onda nisi za brak,za nekog dajes sve i ta osoba za tebe i ...prikaži još! i u siromastvu i u bogatstvu ako da bog

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 17:37
  • Default avatar - Vedi š
    Vedi š

    Hvala bogu ima drugih kanala pa ovo ne gledam.

    Četvrtak, 10.10.2019. u 09:05
  • Default avatar - LUCIA091
    LUCIA091

    Ne poznajem ja Evicu. Nisam gledala seriju od pocetka. Zelim reci da si me samo podsjetio da je to ta sta je za njega rekla da je frigidan. On je joj rekao da nije mislio da ce nju izbaci. A, ...prikaži još! valjda zna zbog cega ju je izbacio, ali rekao je nisam mislio. Znaci, da mu se fizici do padala al ne kao osoba. Kakva je nemam pojma, samo si me podsjetio da se zove Evica. Uglavnom, kakva god da bila rekla je da je frigidan, neovisno o tome sto vjerojatno i je bila ljuta zbog izbacivanja jer sam i ja to zaključila naknadno, kad sam pocela pratit seriju.

    Petak, 11.10.2019. u 17:01
  • Avatar pernica
    pernica

    Evo ja ću objasnit kandidate ukratko ali se nadam da ovaj put neću dobit žuti karton zbog iskrenosti , tj. molim 24 sata da mi onda na mail objasne zbog čega žuti karton jer ja nikad , ali baš nikad ...prikaži još! nikoga ne vrijeđam , samo napišem iskreno kako je .... Australija : tip ima godina , i ne može za partnericu izabrat vršnjakinju svoje kćerke aloooo Ona se prijavila radi putovanja i malo promoviranja sebe a on mislio da će ostat s njim - svašta ! Ona je avion za njega a on ne zna ni plivat - nisu par nikako ! Kanada - bravo za odabir i sretno jer su baš stvoreni jedno za drugo <3 Ikike -Darinka , uvik nervozna i nezadovoljna , jadni Ivo izudit će ga ona, policajac joj je bio puno bolji ali njemu ne može naređivat . Darinka smiri hormone opusti se malo , uživaj u životu :P Berlin - muzičar koji ženama samo traži mane , nek onda svira i dalje sam sebi jer nisu za njega žene to dokazuje i to šta je već imao 4 žene i 9 djece , neozbiljan je iako izgleda dobar i fin onako .....ima neke staromodne principe koje žene ne vole i bježe od njega - eto ga ! Džungla - Čile ili Brazil -onaj momak razigran još mlad neozbiljan , ljubi sve cure od reda nije još za ženidbu nek odraste najprije pa se opet prijavi , dobro da nije izabrao Tanju , izludila bi ga ... Bez obzira na sve sretno svima u pronalasku ljubavi i dalje .... :)

    6 Četvrtak, 10.10.2019. u 15:04
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: S komentarom se uglavnom slazem ali ne u dijelu koji se odnosi na policajca. Seljacina je to Prigorska. Hvatat intelektualku na tako pokvarennacin, s 50 godina. S toliko neozenjen a bez studija. Da se svatko pita a na sta je ...prikaži još! godine potrošio. Nema on pojma o zenama a umislja si. Neprivlacan za bilo koju a kamoli za nju. Ni po karakteru ni po izgledu. Za nju stoji da je malo zajebana, ali zna sta je ljubav i oni je iritiraju od samog pocetka. Ne moze se niti ocekivat od takve vrste da ju je lako dobit. Sve je sama morala stvara pa je njezin karakter u skladu s tim i izgeaden, za razliku od ovih ostalih. Dobila je ruznije i glupavije. Sad hoce li uspjet od Ive napravit covjeka i da smrsa? Ako uspije, mislim da ce mu dat priliku. Ne zato jer joj se svida, nego zato jer je dobar.

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 15:26
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: Onaj Daniel ni po cemu nije bolji od Tanje, naprotiv nasrtljiv i odbojan. Bas, kao iz Dungle a Tanja ko stvorena za njega. Sta bi on postenu i nekoga tko mu postiva kucu, kad mu perverzija i gadljuvost iz ociju ...prikaži još! vire. I, nije uopce mlad jer ima i previse 25 godina za takvo nekulturno ponašanje. Svaduje on izazvao a Tanja nije smjela dat blizu sebe. To dijelom pripisujem njezinom odrastanju bez roditelja. U ostalim komentarima se uglavnom slazem.

      Odgovori Četvrtak, 10.10.2019. u 15:30
    • Avatar pernica

      pernica: LUCIA091 svak od nas koji gledamo emisiju kandidate doživi drugačije , zbog nečega mu se svide , zbog nečega ne , ljude bi trebalo upoznati uživo , možda su svi dobri na kraju ali ih nama ovako prikažu, tako da ...prikaži još! da ih osudimo, nekad i bez razloga ....svejedno oni nisu glumci tako da se ipak otkriju na neki način .Darinka bez obzira šta je sve sama stekla u životu ako traži partnera mora pustiti da i oni imaju svoje želje, stav, mišljenje, a ona to ne dozvoli . Sama kaže bit ću bezobrazna pa nabraja šta ne smiju - to nije lijepo . Malo je razmažena i voli da je sve po njenom .Tako nikad neće naći partnera , možda jadnog Ivu uspije zadržat , dok i njemu ne dosadi . Nitko ne voli da mu se naređuje iz dana u dan . Zaključak - svi su oni malo "čudni " , kompliciraju previše, traže nemoguće , očekuju nemoguće zato i jesu sami ! Svi bi se morali opustit i prihvatit prijeteljstvo novih osoba koje su upoznali a onda polako možda i dođe ljubav na kraju ....ako im je u cilju ljubav ili dođu na tv samo radi snimanja - ima i takvih :)

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 12:26
    • Default avatar - LUCIA091

      LUCIA091: Pernica, jos nesto, postoji i vrsta zena a i muskaraca koja vjeruje samo u ljubav na prvi pogled. Ukoliko im se doticni ne svidi odmah ili ako nesto ne osjete, postaju bezobrazni i odmah te otkace. Upravo, mislim da je ...prikaži još! to slučaj s Darinkom. Njezin je brak bio iz ljubavi, muza je jako voljela. U praksi, klin se klinom izbija. Da je ijedan od ovih bio muzu slican ili joj se imalo, ako ne vec fizicki, barem po karakteru svidio, sigurna sam da bi usutila i dopustila im da izrazavaju svoje stavove. O ako ju nije bilo briga. Medutim, meni se cini kao da je ona i htjela da ju zamrze i sto prije odu kuci. To je a kraju i rekla. Svi mi najbolje, vec po sebi znamo da, iako nije u redu, kad nam se netko ne svidi, a jos nam je uz sve to i iritantan, da pomalo postajemo odrjesiti. Poanta je da treba bit objektivan. Ne bi se ona tako ponasala da joj je za bilo kojeg od njih srce malo jace zakucalo.

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 14:00
    • Avatar Deleted user

      Deleted user: Lucia onda je mogla ako gleda na izgled ići na Facebook i birati ko u izlogu

      Odgovori Petak, 11.10.2019. u 16:35
    • Avatar pernica

      pernica: LUCIA091 Darinka će teško naći muškarca kakvog ona traži , dok je bila mlada takvog je našla i izgubila nažalost , a sad kad je starija i kad joj sve smeta teško da će naći osobu koja će trpiti sva ...prikaži još! njena šefovanja . To može jedino čovjek kao Ivo , ali ona takvog neće .Najbolje za nju je da se više ne javlja u ovakve emisije jer one nisu za nju . Sama je priznala da se nekad ponašala bezobrazno , a to nije ok za jednu ženu njenih godina . Kandidate koji su joj se javili mora poštivati bez obzira ako joj se i ne sviđaju a ne bit drska , hladna , arogantna . Po meni za nju je najbolje da ostane sama jer ona tako najbolje funkcionira .

      Odgovori Petak, 18.10.2019. u 13:02
  • Default avatar - LUCIA091
    LUCIA091

    Pernica, nismo ih osudili bez razloga ni temeljem nekih osudivanja, nego samo na temelju onog sto su si dozvolili u toj jednoj epizodi koju smo dobro i pazljivo gledali. Sto se ostalog dijela tvog komentara tice, tu se slažem. Ne ...prikaži još! znamo ih kakvi su. Na umu treba imat tu nezgodnu situaciju s RTL-om da je doticna prisiljena ici i na putovanje i vodit trojicu a nijedan joj se ne sviđa. Grozna je spoznaja da se ne moze odustat. Da stvar bude jos gora, shvatis da su ti iritantni. Sto, naravno nije opravdanje za nikakav bezobrazluk prema ikome.

    Petak, 11.10.2019. u 13:42
  • Default avatar - ok100
    ok100

    Domino ispao najveci kavalir .. i sveukupno gledajuci najvise se trudio oko svojih partnerica..

    Srijeda, 09.10.2019. u 23:53
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message