Show

Komentari 2

Samo jedna kung fu panda nije dovoljna da bi pobijedila Kaia

Samo jedna kung fu panda nije dovoljna da bi pobijedila Kaia

Kako je pravilo svih nastavaka, a i svih trilogija, da se u trećem nastavku sve umnožava, tako ćemo u 'Kung Fu Pandi 3' dobiti cijelo selo ludih pandi

Jedna panda uistinu nije dovoljna da bi pobijedila glavnog negativca trećeg dijela popularne franšize o nespretnim pandama , pa ćemo zato dobiti cijelo selo ispunjeno trapavim medvjedićima.

Naravno, još jednom ćemo u ulozi Poa dobiti Jacka Blacka , dok će njegovom ocu glas dati Bryan Cranston (Na putu prema dolje). Kako smo saznali, Poov otac će ga odvesti do skrivenog sela pandi, gdje pande žive svojim veselim i smirenim hedonističkim životom, bez ikoga da ih gnjavi.

No to će se promijeniti kada nadnaravni zlikovac Kai (J.K. Simmons) krene uništavati sve oko sebe , a pande postanu primorane naučiti kung fu.

Osim spomenutih glumaca, u nesinkroniziranoj ćemo verziji čuti i glasove Dustina Hoffmana, Angeline Jolie, Jackieja Chana, Setha Rogena, Lucy Liu i Davida Crossa , koji su svi odlučili reprizirati svoje stare uloge. Pridružiti će im se i Kate Hudson kao Mei Mei, panda u koju se Po zaljubljuje.

Ne sumnjamo da će redatelji Jennifer Yuh i Alessandro Carloni uspjeti napraviti još jedan kino hit s ‘Kung Fu Pandom 3’, koja bi u kina trebala stići 17. ožujka 2016. godine u distribuciji BlitzCinestara.

Najčitaniji članci