Obavijesti

Show

Komentari 4

Trapave pande će nas kung fu vještinom razveseliti treći put

Trapave pande će nas kung fu vještinom razveseliti treći put
5

Jedna od uspješnijih animiranih franšiza na svijetu, sa zaradom od preko milijarde i pet stotina milijuna dolara, se vraća na platna s shaolinskim i wudang potezima

VIDEO

Na proljeće 2016. vraća nam se jedna od najuspješnijih animiranih franšiza na svijetu, u najsmješnijoj i najvećoj avanturi do sada - Kung Fu Panda 3 . Nastavljajući svoje legendarne, fenomentastične avanture, neodoljiva, pomalo nespretna panda Po suočit će se sa dvije velike opasnosti. O čemu se točno radi, otkrit ćemo na proljeće iduće godine, ali smo sigurni da će biti jednako uzbudljivo kao što je bilo i u prva dva nastavka koja su osvojila svijet.

Ono što zasigurno znamo jest da će panda Po napokon pronaći svog izgubljenog oca Lija, s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sam Po.

Blitz Film i Video distribucija

Sreću i veselje narušit će im strašni zlikovac Kai , koji želi poraziti sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora izvesti neizvedivo — istrenirati i učiniti kung fu majstorima cijelo selo prepuno zaigranih, šeprtljavih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda , koje će moći pružiti otpor strašnome zlikovcu koji im prijeti istrebljenjem!

Dailymotion/screenshot

U nesinkroniziranoj verziji filma će glasove glavnim likovima opet dati Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, David Cross, i Lucy Liu u ulogama kung fu životinja, a pandama će glasove dati opet Jack Black i po prvi put Bryan Cranston, dok će ulogu majstora Shifua reprizirati Dustin Hoffman. Imena glumaca za našu, sinkroniziranu verziju, još uvijek nisu objavljena.

VIDEO

Kung Fu Panda 3 će biti najveći i najsmješniji panda film godine, a dok čekamo 17. ožujka 2016. godine kada film u distribuciji BlitzCinestar stiže u hrvatska kina, zadovoljit ćemo se drugim foršpanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu