Obavijesti

Show

Komentari 84

Samo najbolje za sina: 'Neću staru curu za svojeg modela...'

Samo najbolje za sina: 'Neću staru curu za svojeg modela...'
3

Za Josipom Kotlarom poludjele su sve generacije, ali mama Suzana pažljivo bira buduću snahu. Želi samo najbolje za sina

VIDEO

Iako se emisija zove “Ženim sina”, svima je za oko “zapela” majka studenta kineziologije i manekena Josipa Kotlara (27), Suzana Dragoslavić. Već u prvoj emisiji Suzana je privukla pozornost zbog iskrenosti i savjeta koje je dala sinu prilikom upoznavanja djevojaka, a prije ulaska u show dobro je razmislila žele li se ona i Josip pojaviti pred kamerama.

- Gledala sam koje loše stvari nosi show ‘Ženim sina’. Nisam željela da me osuđuju u mjestu iz kojeg dolazim - rekla je Zadranka Suzana. Sinu je savjetovala da ne ide za izgledom jer je prolazan, nego za osobinama, a o realityju nije imala predrasude.

- Svaki show može biti ili loš ili dobar. Trudili smo se da budemo na nivou. Došli smo steći prijateljstva, prije nego ljubav - iskreno nam je rekla Suzana. U početku je bila prilično stroga i postavljala je škakljiva pitanja kandidatkinjama koje su se došle boriti za srce njezina Josipa. 

- Bila sam pažljiva, uvijek sam. Ne mogu raditi klauna od sebe - kaže Suzana. Jedna od natjecateljica u showu, Tihana, “otpala” je odmah nakon upoznavanja. Problem je bila velika razlika u godinama, zbog koje Josip s njom nije pronašao ni jednu zajedničku temu.

- Prerano se rodio, samo to - komentirala je tad Tihana i napustila show. Majka Suzana iskreno je rekla da je Tihana zbog godina ispala iz natjecanja. 

- Ne bi mi bilo pravo da Josip dovede dosta stariju ženu u kuću - kaže majka, koja sinu ipak ne bi zabranila da bude s nekom djevojkom ako mu se jako sviđa. Nekoliko djevojaka iz showa će ostati u sjećanju Suzani, a iako je snimanje showa završilo, ona se i dalje čuje s finalisticama koje su joj se svidjele.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

10:33

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...