Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
84 komentara

Samo najbolje za sina: 'Neću staru curu za svojeg modela...'

Za Josipom Kotlarom poludjele su sve generacije, ali mama Suzana pažljivo bira buduću snahu. Želi samo najbolje za sina

Foto: Nova tv screenshot
84 komentara

Iako se emisija zove “Ženim sina”, svima je za oko “zapela” majka studenta kineziologije i manekena Josipa Kotlara (27), Suzana Dragoslavić. Već u prvoj emisiji Suzana je privukla pozornost zbog iskrenosti i savjeta koje je dala sinu prilikom upoznavanja djevojaka, a prije ulaska u show dobro je razmislila žele li se ona i Josip pojaviti pred kamerama.

- Gledala sam koje loše stvari nosi show ‘Ženim sina’. Nisam željela da me osuđuju u mjestu iz kojeg dolazim - rekla je Zadranka Suzana. Sinu je savjetovala da ne ide za izgledom jer je prolazan, nego za osobinama, a o realityju nije imala predrasude.

Foto: Nova tv screenshot

- Svaki show može biti ili loš ili dobar. Trudili smo se da budemo na nivou. Došli smo steći prijateljstva, prije nego ljubav - iskreno nam je rekla Suzana. U početku je bila prilično stroga i postavljala je škakljiva pitanja kandidatkinjama koje su se došle boriti za srce njezina Josipa. 

- Bila sam pažljiva, uvijek sam. Ne mogu raditi klauna od sebe - kaže Suzana. Jedna od natjecateljica u showu, Tihana, “otpala” je odmah nakon upoznavanja. Problem je bila velika razlika u godinama, zbog koje Josip s njom nije pronašao ni jednu zajedničku temu.

- Prerano se rodio, samo to - komentirala je tad Tihana i napustila show. Majka Suzana iskreno je rekla da je Tihana zbog godina ispala iz natjecanja. 

Foto: Nova tv screenshot

- Ne bi mi bilo pravo da Josip dovede dosta stariju ženu u kuću - kaže majka, koja sinu ipak ne bi zabranila da bude s nekom djevojkom ako mu se jako sviđa. Nekoliko djevojaka iz showa će ostati u sjećanju Suzani, a iako je snimanje showa završilo, ona se i dalje čuje s finalisticama koje su joj se svidjele.

POGLEDAJTE VIDEO:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Naši partneri pišu
Message