Obavijesti

Show

Komentari 59

Sandra Afrika treći put operirala grudi: 'Bilo je i vrijeme za zamjenu, a sad će biti bujnije'

Sandra Afrika treći put operirala grudi: 'Bilo je i vrijeme za zamjenu, a sad će biti bujnije'
5

Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike. Rečeno joj je da mora strogo mirovati zbog čega nije mogla raditi, ali poslije, kad je sve došlo na svoje, snimila je spot, rekao je izvor

Srpska pjevačica Sandra Afrika (34) operirala je treći puta grudi. Prema pisanju srpskih medija, učinila je to u beogradskoj klinici prije dva tjedna. Tu je operaciju duže planirala, ali nikako nije imala vremena zbog nastupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Čim je malo zahladilo, nekako je uspjela otkazati par nastupa i zakazati operaciju. Imala je neke problemčiće, htjela je i bolji estetski efekt, a bilo im je i vrijeme - rekao je jedan izvor blizak pjevačici za Kurir.

- Super je sve, hvala Bogu, išla je kod provjerenih ljudi. Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike, ali izgledat će bujnije. Rečeno joj je da mora strogo mirovati zbog čega nije mogla raditi, ali poslije par dana, kada je sve došlo na svoje, snimila je spot za novu pjesmu koju će uskoro objaviti. Sve je ok sada, odlično je reagirala na operaciju i funkcionira skroz normalno - završio je izvor.

Luciji Šarić na svadbi zapjevao Mate Bulić, a onda je vesele goste zabavljala i Sandra Afrika
Luciji Šarić na svadbi zapjevao Mate Bulić, a onda je vesele goste zabavljala i Sandra Afrika

Sandri je ovo treća operacija. Povećala je grudi prije nego što je kročila na estradu. Mijenjala ih je 2015., a sedam godina kasnije otišla je ponovno pod nož.

Pjevačica je u posljednja dva mjeseca imala 27 nastupa, a zaradila je od njih, navodno, 135 tisuća eura.

- Sandra je među najtraženijim srpskim pjevačicama jer vlasnici klubova znaju da radi odličnu atmosferu. Njeni nastupi uvijek su prepuni i traži se mjesto više, pa je nastupala tijekom cijelog srpnja i kolovoza. Samo u ova dva mjeseca imala je 27 gaža, što dovoljno govori koliko je popularna - ispričao je izvor za Informer te dodao kako Sandra novcem koji je zaradila od nastupa može kupiti dva stana u Beogradu.

- Sandra ne pjeva za siću. Njeni menadžeri joj ne zakazuju svirku za manje od 5.000 eura, a u dijaspori uzima i 7.000 po nastupu. O bakšišu da ne govorim. Tokom ljeta baš ima puno posla. Najviše gaži ima na crnogorskom primorju, gdje je veoma popularna. Također, nekoliko je puta pjevala u Makedoniji, a u kolovozu je zabavljala i publiku u Beogradu, Zrenjaninu i Smederevu. Poslije svih nastupa bogatija je za 135.000 eura, a čeka je i radni rujan - otkrio je.

Nedavno je Afrika pjevala i na svadbi tajkunove kćeri Lucije Šarić (26), na kojoj je zasigurno isto dobro zaradila. 

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM