Show

Komentari 48

Sandra došla s torbicom od 30 tisuća kn, Mila izbacila dekolte

Sandra došla s torbicom od 30 tisuća kn, Mila izbacila dekolte

U zagrebačkom hotelu, u četvrtak navečer, podijeljene su nagrade najboljim sportašima u 2019. godini, a na svečanu ceremoniju došli su brojna poznata lica

U četvrtak navečer održana je dodjela nagrada najuspješnijim sportašima po izboru HOO-a, a u zagrebačkom hotelu okupila su se brojna poznata lica koja su čekala svoje priznanja za aktualnu godinu. Jedna od njih je i hrvatska bacačica diska Sandra Perković (29) koja je osmi put za redom osvojila nagradu za najbolju sportašicu u 2019. godini. 

Perković se na ceremoniji pojavila u dugačkoj crnoj haljini s dubokim dekolteom koju potpisuje domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović, a za modni dodatak odabrala je klasičnu torbicu brenda Chanel čije se cijena kreće oko 30 tisuća kuna. 

- Nikad nećeš ništa postići ako nemaš hrabrosti - stoji u Sandrinoj objavi na društvenim mrežama.

No, nije Sandra jedina koja je ukrala pažnju na dodjeli nagrada. Dekolte je izbacila i voditeljica Mila Horvat (38) koja se na dodjeli pojavila u crvenoj toaleti s detaljima ruža. Cijelu kombinaciju ukomponirala je s crvenim ružem, a mnogi su komentirali kako voditeljica odlično izgleda. 

U ožujku ove godine, voditeljica je dala potresnu ispovijest o tome kako je njezinoj majci Mileni (63) dijagnosticiran najagresivniji oblik karcinoma dojke. 

- Kad je bolestan netko moj, mnogo je više nesigurnosti, neprospavanih noći, strahova, psihoza i pitanja: 'Koliko će liječenje trajati, hoće li se izliječiti, što ako izgubim mamu...'. Sa svojom bolešću sam se odlučila boriti sama, uvjerena da bih mogla podnijeti i 30 operacija. Tako sam u lipnju 2014. samo dva mjeseca nakon što sam u Zagrebu operirala rak vrata maternice, otputovala na SP u Brazilu. Odbila sam kemoterapiju, okrenula se alternativnoj medicini i bioenergiji jer smatram da je uvijek najbolje kombinirati metode, te je moj nalaz prije puta bio čist kao suza - rekla je Mila za Gloriu i dodala kako se nada da će joj sljedeći posjet bolnici biti kad bude rađala.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci