Obavijesti

Show

Komentari 12

Sandra s dečkom u Istanbulu: 'Pravila su ovdje jasna, dok igraš po njima nema problema'

Sandra s dečkom u Istanbulu: 'Pravila su ovdje jasna, dok igraš po njima nema problema'
6

Atletičarka je sa svojim dugogodišnjim partnerom i trenerom otišla na romantično putovanje u Istanbul. Uživaju u razgledavanju znamenitosti i dobroj hrani, a po povratku u Zagreb imaju u planu nastaviti s treningom

VIDEO

Atletičarka Sandra Perković (30) deset je mjeseci provela u Zagrebu zbog pandemije korona virusa. Sada je otišla na romantično putovanje u Istanbul s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sandra Perković o OI 01:01

- Želja nam je bila otići u Tursku, ali ne u neki resort, nego da doživimo život Turske. Zajedno smo se odlučili za Istanbul jer nikada nismo bili tamo. Obadvoje smo se jako veselili putovanju jer naša normalna godina uključuje čak više od 20 različitih destinacija, a ove godine nismo nikamo izvan Lijepe naše putovali zbog otkazivanja putovanja i sličnog - ispričala je Sandra za Večernji list

S obzirom da pandemija još uvijek traje, Sandra je odgovorna i oprezna. Prije polaska posjetila je doktoricu kod koje je napravila imunodetoksikaciju kako bi ojačala svoj organizam.

Sandra Perković o udaji: 'Ništa do Olimpijskih igara, kasnije...'
Sandra Perković o udaji: 'Ništa do Olimpijskih igara, kasnije...'

- Ne bojim se ničega jer je u zdravom tijelu zdrav duh. Čak mi je drago što smo se maknuli iz 'kutije' i našeg gledanja na pandemiju. U Istanbulu se nose maske i vani i unutra, grad je pun policije koja opominje ljude koji spuštaju maske ispod nosa i, kako smo i vidjeli, nakon što ih opomenu dva-tri puta, ljudima je normalno je imati masku na licu cijelo vrijeme. Pravila su jasna i dok igraš po njima, problema nema - objasnila je atletičarka za Večernji list.

Sandra govori kako je sve organizirano i da većina ljudi poštuje pravila. Na svim turističkim destinacijama maske su im na raspolaganju. Masku skida tek u hotelu i za potrebe fotografiranja. 

- Ne želimo baš imati uspomene i slike na kojima nam je pola lica prekriveno - rekla je.

Iako su ovo putovanje iskoristili za odmor, Sandra i Edis su vrlo aktivni. Istražuju povijesne znamenitosti i gastronomske ponude.

- Ustajemo u sedam ujutro, a na spavanje idemo oko ponoći. Kad sam na godišnjem, volim sve probati, vidjeti, prošetati se, uživati u atrakcijama, popiti dobru kavu, pojesti naravno baklavu i to ponekad i dva puta na dan. Hrana im je odlična ako pomno birate restorane. Obožavam povijest pa ne propuštam obići sve - rekla je Perković.

Po povratku u Zagreb ovom je paru plan početi trenirati i očistiti tijelo. 

- Veselimo se boljem sutra i spremamo se za, ako Bog da, Olimpijske igre. Sve u svemu, jako nam je trebalo ovo putovanje i drago nam je što smo na njega otišli - zaključila je Sandra. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin