Obavijesti

Show

Komentari 22

Sandru Bullock su zvali 'ružno pače' i muž ju godinama varao

Sandru Bullock su zvali 'ružno pače' i muž ju godinama varao
11

Jesse je bio veliki holivudski preljubnik. Partnerice je varao s više žena istovremeno. Sandra se našla usred skandala kad je nekoliko žena reklo da su spavale s Jamesom iako je on u braku s Bullock

VIDEO

Nekad su ju opisivali kao ružno pače, a sad je jedna od najuspješnijih glumica na svijetu. Odrasla je u umjetničkoj i glazbenoj obitelji, ali je shvatila da je glumački put za nju. Sandra Bullock danas slavi 55. rođendan. 

40th Toronto International Film Festival - The Martian

Nije samo bila jedna od najuspješnijih glumica, već i među najplaćenijima, a našla se i na listi najljepših žena svijeta. Međutim, iako joj na poslovnom planu ide, ljubavni život ju nije mazio. 

Sandra je u devedesetima bila u vezi s Tateom Donovanom (55), ali par nije opstao. Potom se 'tješila' s Matthewom McConaugheyjem (49), dok je nju kod Tatea zamijenila Jennifer Aniston (50). Tad su bile velike rivalke, ali sad su bliske prijateljice. 

Nakon tih romansi, Sandra se udala za Jesseja Jamesa (50). Nije ni slutila što ju čeka. Jesse je bio veliki holivudski preljubnik. Partnerice je varao s više žena istovremeno. Ipak, Sandra za to nije marila pa se nakon četiri godine braka, 2009., s njim se borila za skrbništvo nad njegovim djetetom iz prijašnjeg braka s porno zvijezdom Janine Lindemulder. Dijete je pripalo njima. 

Godinu dana nakon, došlo je velikog skandala u medijima. Nekoliko žena javno je otkrilo da su imale seksualne odnose s Jamesom iako je on bio u braku sa Sandrom. Tad se prijavio u kliniku za rehabilitaciju kako bi prestao biti ovisan o seksu, a Sandra je zatražila razvod. 

90th Annual Academy Awards - Arrivals

U međuvremenu, glumica je posvojila sina Louisa (9) i kći Lailu (7), a od 2015. godine je u vezi s fotografom Bryanom Randallom (53) kojeg skriva od javnosti.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...