Show

Komentari 69

Sanela i Edin u 'Braku na prvu' razvili simpatije, a Andrea je 'smjestila' Mislavu u trgovini

Sanela i Edin u 'Braku na prvu' razvili simpatije, a Andrea je 'smjestila' Mislavu u trgovini

Novi golupčići i dalje skrivaju svoju vezu, dok njihovi supružnici još ništa ne znaju. Jasmina je posjetila prijateljica Hana Hadžiavdagić, a čak je i rekao što iskreno osjeća

Prošli tjedan gledatelji 'Braka na prvu' saznali su za tajnu vezu Sanele i Edina, a ovaj tjedan otkrit će se novi detalji. Simpatije nisu uspjeli sakriti, iako se pred ostalim kandidatima nisu odali. 

- Osjećam se predivno uz Edina, a mogu reći i voljeno! - rekla je Sanela uz veliki osmijeh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je Jasmin počeo obraćati pažnju na Sanelu, čini se da je ipak zakasnio.

- Smatram da sam Jasminu maksimalno dala sebe i svoj trud, a on to nije znao iskoristiti. Sad sam više fokusirana na Edina nego na Jasmina - priznala je Sanela. 

Jasmin koji ni ne sluti što se zapravo događa, napokon je rekao kako se osjeća.

- Meni je ona napeta, nije da ne bih spavao s njom, ali ne mogu biti licemjeran jer bi to bilo iskorištavanje. Ne želim da ona bude samo još jedna u nizu, ovo je ozbiljna stvar, idemo do kraja – ili ću se zaljubiti i dogodit će se nešto iz ljubavi ili neće - bio je potpuno iskren sa u razgovoru s prijateljicom Hanom Hadžiavdagić (37).

Ana i Marinko popravili su svoj odnos, pa su otišli voziti bicikle. Uz zabavu, Ana je Marinka pitala bi li mogao tako do kraja života, što je on potvrdio.

Zatim ga je pitala što je sa seksom.

- Pitanje seksa je pitanje za dva milijuna dolara - rekao je Marinko.

Andrea i Mislav zabavljali su se u 'second hand' trgovini, pa su si međusobno odabrali nespojive modne kombinacije za večeru. Čini se da im ništa nije moglo pokvariti zabavu, a međusobno su se oslovljavali s 'ljubavi'.

 

 

Najčitaniji članci