Show

Komentari 53

Sanela obrisala fotke s Ernom i Jasminom, svoj profil posvetila Edinu: Zajedno su se tetovirali?

Sanela obrisala fotke s Ernom i Jasminom, svoj profil posvetila Edinu: Zajedno su se tetovirali?

Sanelu i Edina iz 'Braka na prvu' mnogi optužuju da glume da su zaljubljeni i predviđaju da od njihove ljubavi neće biti ništa. Međutim, Sanela je odlučila stati na kraj glasinama i objavila niz romantičnih fotki

Samo nekoliko dana bilo je potrebno da Sanela iz 'Braka na prvu' zaboravi na nevolje s Jasminom i zaljubi se u Edina. U posljednjim epizodama showa njih dvoje su nerazdvojni, no dio gledatelja misli da je riječ o glumi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije nekoliko dana Sanela je na svom Instagram profilu, na iznenađenje mnogih, objavila fotografiju s ljutom suparnicom iz emisije Ernom. Uz to, na profilu je imala i nekoliko slika s Jasminom te svojih selfieja.

Međutim, sve je to preko noći nestalo s njezinog profila, te je objavila četiri romantične fotografije. Jedna od njih prikazuje mušku i žensku ruku s tetovažom 'love' (ljubav). Iako nije napisala jesu li na slici ona i Edin, pratitelji su im u komentarima pisali poruke podrške.

Objavila je i fotku ruža u vazi, te psa i mačke kako zajedno spavaju u košari. Posljednji je objavila selfie s Edinom, uz opis 'Samo ljubav'.

- Puno sreće i ljubavi vam želim - napisao je u komentaru Adam Kromer, sudionik prve sezone showa 'Brak na prvu'.

POGLEDAJTE I PRIČU ZLATNE OLIPIJKE MATEE JELIĆ: 

Najčitaniji članci