Show

Komentari 8

Sanja Vejnović opisala nezgodu na moru: 'Osjetim bol u vratu i za pet minuta sam u ambulanti'

Sanja Vejnović opisala nezgodu na moru: 'Osjetim bol u vratu i za pet minuta sam u ambulanti'

Na putu prema plaži ugledam ambulantu i pomislim 'dobro je znati gdje je, nikada ne znaš kad će ti trebati'. Pola sata kasnije dok sam plivala osjetim naglu bol u vratu. Osica me je počastila svojim ubodom, napisala je

Glumica Sanja Vejnović (60) godinama ljetuje na Braču u mjestu Pučišća, ali tek je danas uočila gdje se nalazi ambulanta ni ne sluteći kako će joj ubrzo nakon toga trebati. Naime, dok se kupala u moru ubola ju je osa te je zbog uboda završila u toj istoj ambulanti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas na putu prema plaži ugledam ambulantu i pomislim 'dobro je znati gdje je, nikada ne znaš kad će ti trebati'. Pola sata kasnije dok sam plivala osjetim naglu bol u vratu. Osica me je počastila svojim ubodom - započela je objavu, a uz nju je i objavila fotografiju s mora na kojoj se točno vidi ubod.

- Kako sam alergična na ubode osa i pčela za pet minuta sam bila u ambulanti i dobila injekcije protiv alergije. Tako da se ne bum ugušila! Sve je dobro što se dobro svrši! C’est la vie! - nastavila je.

Ubrzo je u komentarima počela dobivati razne savjete, a jedan od pratitelja joj je poručio da je srećom sve dobro prošlo, ali ubuduće neka mislima ne priziva neugodne situacije.

- Ose su jako opasne kao i pčele! Sreća u nesreći što je sve dobro završilo! Brz oporavak vam želim!; Ma Sanjice jača si ti od osice; Isto doživjela prije 3 dana na nozi. Brz oporavak!; Šaljem vam pusu da sve brže prođe - pisali su joj u komentarima.

Osim toga, pisali su joj i kako mora biti vrlo oprezna, a ona je odgovorila kako joj to nije prvi put da se susrela s osom.

- Više su me puta ubole ose i pčele i natekla bi mi cijela ruka ili noga i bez injekcija ne prolazi. Uvijek sam se bojala da me ne ubode u vrat. Ali sreća u nesreći da je ambulanta bila tako blizu - istaknula je.

Zagreb: Promocija kuharice Iz moje kuhinje, s ljubavlju glumice Sanje Vejnović