Obavijesti

Show

Komentari 4

Sara nije bila pripremljena za goste vegane: Brzo se snašla...

Sara nije bila pripremljena za goste vegane: Brzo se snašla...
8

Umirovljena profesorica Ljubica Sarinu je večeru ocijenila čistom desetkom, a veganka Anita dala je domaćici visoku ocjenu 7 zbog ljubaznosti i truda

VIDEO

Započeo je slavonski tjedan u showu Večera za 5 na selu, a prva domaćica Sara Đuzel ugostila je četiri natjecateljice u svom domu u Osijeku.

Za početak ih je ponudila domaćim aperitivom od aronije kako bi se djevojke bolje upoznale i opustile. Nakon toga Sara je Ljubici, Aniti, Tajani i Lei ponudila predjelo nazvano Grga Čvarak. To su zapravo bile tradicionalne slavonske pogačice s domaćim čvarcima uz koje su bili ponuđeni sir i kulen. I dok su sve djevojke zadovoljno jele Sarine delicije, Anitin je tanjur ostao prazan, a onda je uslijedilo neugodno iznenađenje za Saru.

- Ja ne jedem životinje. Ne mora ti biti neugodno i znam da ti je neočekivana situacija, ali ja sam navikla na to. Veganka sam već pet godina i ne jedem ništa životinjskog podrijetla. Ali treba uvijek gledati pozitivno, kad ti dođu vegani, ne moraš prati tanjure - našalila se Anita nakon što je sve za stolom iznenadila izjavom.

Domaćica Sara brzo se snašla pa je Aniti ponudila što je u tom trenutku imala u frižideru. Iako Anita nije kušala njezine pogačice, ostale natjecateljice bile su jako zadovoljne ponuđenim.

- Sarine pogačice od čvaraka jedne su od boljih u životu koje sam probala - izjavila je Tajana. Za glavno jelo Sara je pripremila lungić sa špekom, gljivama i pireom od krumpira i sira, što je posebno oduševilo Ljubicu.

- Ovaj pečeni pire mi je odličan, naučila sam nešto novo - komentirala je kasnije umirovljenica. Slavonski kroasani bili su servirani za desert, a to su zapravo bili tradicionalni slavonski salenjaci, pogačice od svinjskog sala punjene domaćim džemom od šljiva.

- Meni je to bilo jako fino i pekmez je bio odličan, ali ja sam tek nedavno shvatila da u salenjake ide salo - kazala je Tajana. Kada je stigao red na ocjenjivanje, Tajana je Sari dala ocjenu 9 jer je sve bilo odlično, ali je atmosfera bila malo napeta. Lea joj je dala ocjenu 8 jer je glavno jelo bilo masno, a desert nedovoljno sladak.

Umirovljena profesorica Ljubica Sarinu je večeru ocijenila čistom desetkom, a veganka Anita dala je domaćici visoku ocjenu 7 zbog ljubaznosti i truda. Tako je Sara, koja je prva kuhala, zaradila visoka 34 boda.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

13:25
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku