Obavijesti

Show

Komentari 7

Sarah Jessica Parker zbunila fanove: Vraća se 'Seks i grad'?

Sarah Jessica Parker zbunila fanove: Vraća se 'Seks i grad'?
11

Moja stara prijateljica koja će se na kratko ponovno pojaviti i to u partnerstvu s jednim velikim brendom i s humanitarnom notom. Uskoro opširnije, napisala je glumica ispod objavljenog videa

VIDEO

Američka glumica Sarah Jessica Parker (53) objavom na Instagramu zbunila je obožavatelje. Zbog kratkog video teasera, u kojem se pojavljuje najpoznatiji lik iz serije 'Seks i grad' koji je sama utjelovila, krenula su nagađanja o povratku.

Pokretanje videa...

00:14

- Moja stara prijateljica koja će se na kratko ponovno pojaviti i to u partnerstvu s jednim velikim brendom i s humanitarnom notom. Uskoro opširnije - napisala je glumica ispod objave koju je pregledalo preko dva milijuna ljudi.

Nije dugo trebalo da videom 'zagolica' maštu milijuna vjernih obožavatelja koji su odmah počeli nagađati je li riječ o novom nastavku serije ili pak filma o novinarki Carrie Bradshaw koja je Parker donijela svjetsku slavu.

Pixsell

Kasnije je holivudska glumica na svojim pratiteljima ipak otkrila o čemu se radi te da nije riječ o nastavku snimanja kultne serije ili filma, već isključivo o 'oživljavanju' duha serije.

Iako mnogi obožavatelji već godinama nestrpljivo očekuju treći nastavak filma 'Seks i grad', do toga ipak neće doći. Naime, nije se uspjelo došlo do dogovora između produkcije filma i jedne od glavnih glumica Kim Cattrall (62) koja više ne želi glumiti Samanthu Jones. 

Pixsell

- Seriju 'Seks i grad' uništila je isključivo kultura zločestih djevojaka - izjavila je nedavno Kim i usput napala Parker nazvavši je 'licemjernom lažljivicom.' Naime, sve je počelo kad joj je glumica javno izrazila sućut zbog smrti njezina brata Chrisa, ali je Kim to doživjela kao uvredu. 

- Dopusti mi da ti nešto objasnim, ako još nisam. Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I zbog toga ti pišem samo kako bih ti poručila da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sačuvala svoj imidž dobre djevojke - poručila joj je Cattrall preko društvenih mreža. 

Laurence Olivier Awards - London

Iako se svađa između bivših kolegica 'zahuktala' nakon što je Kim rekla da više ne želi snimati nove nastavke 'Seksa i grada', netrpeljivost između ove dvije glumice traje gotovo od početka serija, koja je s emitiranjem počela 1998. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.
Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić