Show

Komentari 3

Sarajevska 'Audicija' nakon 30 godina ponovno u Hrvatskoj

Sarajevska 'Audicija' nakon 30 godina ponovno u Hrvatskoj

Želite pobjeći od tmurne svakodnevice? Urnebesna predstava "Audicija" idealna je za vas. Dobar humor na račun aktualne situacije još ima svoju publiku

Hit predstava koja trenutačno nosi titulu najgledanije u regiji, stvorena još davne 1984. godine, još je jednom dokazala da dobar humor na račun aktualne situacije ima svoju publiku. Legendarna 'Audicija' osvaja neodoljivim spojem sarajevskog humora i smiješnih zgoda i nezgoda glavnih likova. Trideset godina predstave i mukotrpnog rada Željka Ninčića obilježit će se 19. 10. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. 'Audiciju'  ćete moći pratiti i u većini drugih hrvatskih gradova, a osim Hrvatske, moći će se pogledati i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori te Srbiji. Turneja će trajati sve do lipnja 2016. godine, a procjenjuje se da bi mogla privući čak 100.000 gledatelja. 

U ovih 30 godina 'Audicija' je odigrana više od 3000 puta, uspjela je u kazalište privući sve slojeve gledateljstva, pogledalo ju je više od 2,000.000 ljudi u zemljama u okruženju i po tome je apsolutno nedostižna. Ova predstava progovarala je u ime naroda uz pomoć specifičnih likova koji su karikirani do krajnjih granica. Oni su pred publikom apsolutno ogoljeni pokazujući sve svoje strahove, želje i snove, ali i naivnost, zbunjenost, strah od realnosti i neuspjeha koji će vas nasmijati do suza. 

'Ja ćet’ri sata ćamim ćekajući k’o budala…', sjećate se poznatog citata legendarnog lika Marinka Ćutuka? Poznati glumac Željko Ninčić, idejni tvorac predstave koji utjelovljuje Marinka, vjeruje da se upravo kroz humor može najlakše odgovoriti na osjetljive teme našeg doba te da je smijeh jedina reakcija koja publiku puni pozitivnom energijom, koja je danas najpotrebnija.

Stoga, ne kupujte kreme protiv bora jer će ih 'Audicija' sve izravnati i uz to vam vratiti nadu u bolje sutra. Ne propustite pogledati predstavu već 19. 10. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Ulaznice potražite u sustavu Eventim i u dvorani na dan predstave. Za više informacija posjetite: www.audicijanincic.com.

Najčitaniji članci