Obavijesti

Show

Komentari 2

Šarmantni doktor Serdar Bulut planira vjenačnje ovog ljeta

Šarmantni doktor Serdar Bulut planira vjenačnje ovog ljeta
1

Ceremonija zaruka je bila jednostavna i u krugu prijatelja i rodbine, a fotografije svojih zaruka su objavili na društvenim mrežama. Vjenčanje bi trebalo biti na ljeto

VIDEO

Glumac Engin Altan Duzyatan pet je godina bio u vezi sa šarmantnom glumicom Özge Özpirinççi te ju je u travnju ove godine i zaprosio. Novinarima je priznao kako ju voli i poštuje te je svojoj odabranici darovao 35-karatni dijamantni zaručnički prsten. Ceremonija zaruka je bila jednostavna i u krugu prijatelja i rodbine, a fotografije svojih zaruka su objavili na društvenim mrežama. Turski mediji nagađaju da bi vjenčanje trebalo biti ovog ljeta. 

Dok hrvatski gledatelji prate dogodovštine ovog šarmantnog glumca, čini se kako u privatnom, ali i u poslovnom životu Enginu cvatu ruže. Engin Altan rođen je 26. srpnja 1979. godine u Izmiru. Počeo je svoju glumačku karijeru još u školskim danima.

Došao je na Sveučilište 'Dokuz Eylul' kako bi studirao kazalište.  Kada je završio studij preselio se u Istanbul gdje je započeo svoju profesionalnu karijeru. TV debi imao je u seriji 'Ruhsar'. Osim uloga u mnogobrojnim serijama Engin je ostvario uloge i u filmovima  'Cennet' i Mezuniyet. Ostvario je i manju ulogu u hit seriji 'Sila'. Njegova prva velika uloga bila je upravo ova, Serdara Bulut u seriji 'Da sam oblak'.

U filmski opus glumca spadaju uloge u 'Romantik Komedi', 'New York'ta Bes minare' te 'Bir Avuc Deniz'. Bio je i voditelj turske inačice 'The Milion Pound Drop Live'  na Show TV-u. Posljednja uloga mu je ona u seriji 'Son' iz 2012. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije