Obavijesti

Show

Komentari 10

Šarmer Luka priznaje: 'Bilo me je sram ući u more bez majice'

Šarmer Luka priznaje: 'Bilo me je sram ući u more bez majice'
6

Izbjegavao je ljeti odlazak na obiteljsku vikendicu kod bake jer ga je bilo sram svog tijela. Danas kad uđe u more ne izlazi dok mu se prsti ne smežuraju

VIDEO

Suze, plač, znoj, očaj... Iza kulisa showa “Život na vagi” odvija se prava drama dok natjecatelji iz sezone u sezonu tjednima pucaju pred trenerima i produkcijom preispitujući vlastite granice izdržljivosti. Borba s napornim treninzima, zdravljem, strahovima i dubokim emocijama odvija se pred kamerama i publikom bez poštede i cenzure. Dok RTL-ova produkcija snima 4. sezonu, dosadašnji kandidati u iskrenim ispovijestima govore jesu li i kako uspjeli dobiti rat s kilogramima te kako žive njihovi protukandidati kojima je zdravlje i dalje ugroženo.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Jedva čekam godišnji da odem na more i da vidim hoće li mi biti lakše skinuti se na plaži nakon promjene, rekao nam je Luka Smoljo (28), kandidat treće sezone showa “Život na vagi”. Lukina baka ima vikendicu na moru, ali on već nekoliko godina zaredom ne ljetuje ondje jer putuje s prijateljima po Jadranu. Ipak, simpatični Zagrepčanin kaže kako je istina malo drukčija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:14

- U vikendicu nisam otišao već šest godina jer me bilo sram skinuti se pred svima koji me poznaju. Uvijek sam izmišljao izlike; da nemam vremena otići, da ne mogu dobiti godišnji i slično, a razlog je zapravo bio manjak samopouzdanja. Pred obitelji me bilo sram skinuti se - priznaje. 

Zato je, otkako je izašao iz showa, napravio i profil na Instagramu, kojeg to tada nije imao. Motivira ljude, daje savjete i tako im pomaže u borbi s viškom kilograma. Na društvenim mrežama sad su aktivni gotovo svi kandidati koji su bili u showu 'Život na vagi'. Na taj način, svojim iskustvom i znanjima pomažu drugima u skidanju kilograma. 

- Ti si bio kao mi, a sad si se prepolovio. Ti si ono što mi želimo postati i hvala ti što nas motiviraš. Sad si pravi dečko, lice ti je došlo do izražaja - poručuju Luki pratitelji skoro svakog dana. Kandidat treće sezone showa sad više vjeruje u sebe pa se ovo ljeto planira itekako opustiti, zabaviti se i odmoriti nakon naporne godine pune treninga, odricanja, ali i privikavanja na novog sebe. 

Prije 'Života na vagi' nije baš trenirao, a sad mu ni vrućine ne mogu ništa. Ili rano ujutro ili predvečer otići će s prijateljima na nogomet, a možda se odluči i na vježbanje u prirodi dok bude manje vruće. Kako nam je ispričao, potrudit će se trenirati što više, ali mora se malo i zabaviti jer ipak je ljeto. Međutim, to ne znači da će zaboraviti na kalorije ili se praviti kao da ne postoje. Luka i dalje održava liniju te ne pomišlja vratiti se na staro. 

- Treniram četiri, pet puta na tjedan, pazim na prehranu i zadovoljan sam sobom. Ljeti pokušavam jesti laganiju hranu i piti puno tekućine. Ipak, ne mogu zamisliti ljeto bez sladoleda pa se počastim onda kad sam zadovoljan odrađenim danom - pojašnjava. 

More obožava jer se bavio plivanjem kao mali, a naviknuo se i na vrućine. Zato se na Jadranu rashlađuje 'brčkanjem' u moru, a kad je u metropoli, bira hladan tuš i ventilator. 

- Jako volim plivati i biti u moru. Kad uđem u njega, ne izlazim dok mi se ne smežuraju prsti. Mogao bih cijeli dan biti u moru. Nisam baš za izležavanje na suncu, to mi je dosadno. Bolje je biti u moru, zezati se i igrati - kaže Luka, koji je prije imao mnogo problema sa samopouzdanjem. 

Nije birao šljunčane ili pješčane plaže, to mu je bilo svejedno, ali je birao uvijek one na kojima je bilo manje ljudi.

- Bilo me sram skinuti se na plaži. Znao bih doći do mora i onda skinuti majicu pa skočiti u njega - iskreno kaže.

Luka Smoljo: 'U mladosti sam imao problema s djevojkama...'
Luka Smoljo: 'U mladosti sam imao problema s djevojkama...'

Sad se nada da takvih problema neće imati s obzirom na to da je u showu ušao sa 151 kilogramom, a izgubio je više od 64 kilograma. Zdravim načinom života nastavio je gubiti na težini i nakon završetka snimanja. Smatra da je najvažnije da ljudi koji imaju višak kilograma vjeruju u sebe. 

- Nemojte se obazirati što drugi misle o vama. Budite svoji. Puno toga sam propustio u životu zbog toga i sad mi je žao. Tako da samo jako - poručuje im Luka. 

Naravno, to nije uvijek bilo tako jer se,dok je bio manji, nije obazirao na ružne poglede. Zato i pamti ljeta u djetinjstvu kao odlična. S prijateljima i braćom znao se igrati po cijele dane. 

- Radili smo kućice na drvetu, tobogane, kupali se, glupirali, zabavljali... Tad me nije bilo briga kako izgledam i imam li viška kilograma. Igranje je bilo najvažnije - rekao je za kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:45

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje