Obavijesti

Show

Komentari 98

Šarmer Vlado ponovno osvaja Anu, kupuje joj elegantan nakit

Šarmer Vlado ponovno osvaja Anu, kupuje joj elegantan nakit
3

Kalember je na novogodišnji nastup u Kanadu poveo sina Dariana. Pjevač je po povratku bivšoj supruzi darovao prsten i pozvao je na romantično putovanje

VIDEO

Uz prsten je bio i lančić. Violončelistica se oduševila jer ju je to podsjetilo na prsten i naušnice koje joj je Vlado (61) darovao u Neumu kad ju je zaprosio.

- On to tako radi da malo zakamuflira svoje namjere. Valjda iz straha da ne dobije košaricu - smijala se Ana Rucner (31), koja se od Vlade rastala prošlog proljeća, nakon osam godina braka. Nije htjela reći smatra li tu gestu bivšeg supruga ponovnom prošnjom, ali je bez oklijevanja prihvatila njegovu ponudu da sa sinom Darianom (9) odu na romantično putovanje.

- I u Kanadu smo svi troje trebali ići zajedno, ali je Ana u zadnji tren odustala. Dobila je ponudu da nastupi na humanitarnom novogodišnjem koncertu u Gruziji - objašnjava Vlado. Nakon nastupa na dočeku Nove godine u Mississaugi, predgrađu Toronta, družio se s hrvatskim iseljenicima. I ondje su ga opsjedale obožavateljice.

- Nažalost, sve su došle sa svojim muževima. Bilo je simpatično kad su se pred njima prisjetile kako su moje postere lijepile po zidovima svojih mladenačkih soba - smije se Vlado.

Dok je on pjevao, Darian je bio kod njegovih prijatelja i tek su ga prije samog kraja nastupa doveli u dvoranu. Brižan otac imao je velike planove za razgledanje Kanade sa sinom, ali je malo toga uspio ostvariti.

- Bilo je užasno hladno, temperatura je bila niža od -20 i puhao je vjetar. Čim smo izašli iz hotela odmah bi se smrznuli. Zbog hladnoće su odustali od planirana skijanja, ali su ipak obišli slapove Nijagare.

- Žao mi je što ih zbog magle Darian nije vidio u svoj ljepoti, ali treba doživjeti i čuvenu kanadsku zimu - kaže pjevač. Dariana je htio povesti i na hokejašku utakmicu Kanade s Norveškom, ali su ulaznice bile rasprodane mjesecima unaprijed, jer je hokej ondje nacionalni sport. Iako nisu vidjeli utakmicu, dječaku se jako svidjela dvorana, a naročito prodavaonice sa zabavnom elektronikom. Ondje su gledali prijenos iz dvorane na televizoru širokom 10 i visokom pet metara.

- Najviše smo uživali u Ripley’s akvariju koji je otvoren lani. Hodali smo kroz stakleni prolaz oko kojeg je slana voda puna riba.

Ondje je barem bilo toplo - govori pjevač koji je sinu u Torontu morao kupiti svu novu garderobu. Na aerodromu su im zagubili kofere koje su ipak uspjeli pronaći dan prije povratka u Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael