Obavijesti

Show

Komentari 0

S.A.R.S. će u Zagrebu snimiti i novi spot za pjesmu "Klinka"

S.A.R.S. će u Zagrebu snimiti i novi spot za pjesmu "Klinka"
1

Ljubavna priča na neobičan način, kako je naziva režiser Filip Dizdar, snimat će se tri dana, a grupa će na setu biti u nedjelju, na dan trećeg koncerta u Tvornici

VIDEO

Boravak u Zagrebu grupa S.A.R.S. osim za koncerte iskoristit će za snimanje videospota za pjesmu “Klinka”, novi singl s aktualnom albuma “Ikone pop kulture”.

Ljubavna priča na neobičan način, kako je naziva režiser Filip Dizdar, snimat će se tri dana, a grupa će na setu biti u nedjelju, na dan njihovog trećeg koncerta u Tvornici kulture. U izradu spota, osim voditelja projekta Filipa Dizdara, uključeni su polaznici programa video produkcije na MPA Akademiji.

Samo devet mjeseci poslije albuma “Kuća časti”, a uz čak 79 odsviranih koncerata u 2013. S.A.R.S. je pronašao dovoljno kreativne snage za novi zaokruženi materijal. Album, suprotno nekim najavama i radnim naslovima, nosi naziv “Ikone pop kulture”, a s obzirom da je istoimena pjesma i jedan od glavnih favorita albuma u kojoj grupa S.A.R.S. jasno i glasno govori što misli o dijelu glazbene scene, reakcije bi mogle biti zanimljive. Kao nastupni singl odabrana je pjesma “Dane brojim”, a nasljeđuje je “Klinka” koja je već postala koncertni favorit rame uz rame s velikim hitovima poput “Lutka”, “Ti, ti, ti”, “Mir u svetu”, “Bojana”, “To rade”, “Ratujemo ti i ja”, “Buđav lebac” i “Perspektiva”.

Album “Ikone pop kulture” može se besplatno skinuti sa web sitea S.A.R.S.-a.

S.A.R.S. će nastupati u zagrebačkoj Tvornici kulture čak tri dana. Pritom su koncerti u četvrtak, 27. i subotu 29. ožujka rasprodani, dok ulaznica za nedjelju, 30. ožujka još ima u prodaji.

Sva tri dana vrata Tvornice otvorit će se u 20:30. U četvrtak i nedjelju svirke će početi u 21:45, a u subotu točno u 22:00.

S obzirom da su četvrtak i subota rasprodani, a nedjelja će do koncerta vjerojatno biti očekuje se velika gužva, pa se preporuča dolazak u klub što je ranije moguće zbog parkinga i garderobe. 

U prodaji su još jedino ulaznice za nedjelju, 30. ožujka po cijeni od 60 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će koštati 80 kn.

Službena prodajna mjesta;

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13 

Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...