Obavijesti

Show

Komentari 57

Saša: Marina se htjela pomiriti sa mnom, ovo je postao cirkus

Saša: Marina se htjela pomiriti sa mnom, ovo je postao cirkus
3

DVA ZA DESET Obilinović nije htio komentirati proslavu Valentinova s Marinom bez da mu platimo. Dodao je da i manekenka traži novac za izjavu

VIDEO

Marina je slobodna žena, neka radi što hoće, rekao nam je bivši zaručnik manekenke Saša Muhek (30). Marina Raguž (29) Valentinovo je provela s Romanom Obilinovićem Žoržem (37) u Splitu. Bili su na romantičnoj večeri, a poslije i na piću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:24

Par je prekinuo lani u listopadu kad je Marina otišla u Istanbul snimati modne kampanje. Obilinović je tad izjavio da neće ići za njom u Tursku i čekati je negdje u kafiću da ga bomba raznese.

Par je mjesecima krio prekid, a kad su ga konačno potvrdili, Marina nam je rekla da Romano nije takav kakav se prikazuje i da je tek nakon što su izašli iz Big Brother kuće pokazao pravo lice. Rekla nam je i kako nije htjela biti ničiji rob.

Obilinović je prije nekoliko dana, kad je bio na piću s bivšim sustanarom Juricom Pađenom, rekao da su se on i Marina pomirili. Manekenka cijelo vrijeme nije bila dostupna za komentar. Žorž jučer nije htio davati izjavu o velikom pomirenju bez da mu se plati, a dodao je da i Marina očekuje novac ako će govoriti o njihovu pomirenju.

Njezin bivši zaručnik Saša nije imao pojma da se vratila u Hrvatsku. Zadnji put kad su se čuli telefonom rekla mu je da će mu se javiti čim dođe. Sad je iz Turske stigla u tajnosti, a javila se samo obitelji i Žoržu.

Zadnji put kad se našla sa Sašom u Zagrebu, prije nego što je otputovala u Tursku, rekla mu je da joj je žao zbog svega što je napravila, kao i da bi se htjela pomiriti s njim. Saša kaže da ga više ništa ne može iznenaditi kad je riječ o Marini.

- Ovo je sve skupa postao cirkus - zaključio je Muhek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...