Show

Komentari 18

Saša Matić: 'Razmišljao sam preseliti se kod vas u Hrvatsku'

Saša Matić: 'Razmišljao sam preseliti se kod vas u Hrvatsku'

Pjevač je nedavno snimio dugoočekivani duet s Jelenom Rozgom, a otkrio je i da razmišlja o preseljenju u Hrvatsku

Pjesme srpskog pjevača Saše Matića (42) voljene su u cijelog regiji, pa tako i u Hrvatskoj. Njegovi hitovi i karizma donijeli su mi 20 godina uspješne karijere, koje će proslaviti novim albumom 'Dva života'. Na njemu je zapjevala i Jelena Rozga (44), a duet 'Ti i ja' već je pregledan gotovo sedam milijuna puta na YouTubeu. Saša za Jelenu ima samo riječi hvale, kao i za Hrvatsku, u koju se možda i preseli.

- Imam jednu nekretninu u Crnoj Gori pa sam se čak nešto nosio mišlju da se preselim kod vas - rekao je Saša uz osmijeh za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevač se pohvalio da u Hrvatskoj ima puno prijatelja, a da mu je jako drago što su među njima i nogometaši. Najdraži dio Hrvatske su mu Kornati, gdje uživa u opuštanju. Prije dueta s Rozgom snimio je jedan i sa Severinom (49), no kaže da ne bi mogao birati između dvije pjevačice jer je 'svaka dobra na svoj način'. 

- Jelena je jedan dragulj s kojim se Hrvatska može ponositi što ima takvu zvijezdu u svojoj zemlji kao što je Jelena Rozga! - dodao je o pjevačici o kojoj ima samo najljepše riječi.

Jelena i Saša prijatelju su 11 godina, a nakon dugo vremena napokon su snimili duet. Rozga je njihovu pjesmu osjetila u duši, a tekst je zapamtila odmah.

- Na tekst sam se rasplakala, suza je suzu lila... Brzinski sam popravila šminku i popela se na binu, ali pjesma je cijelo vrijeme bila u uhu. Melodija je predivna, ali ja se uvijek prvo fokusiram na tekst. K'o spužva sam, odmah tekst upijam te pjesmu znam nakon prvog slušanja. To je jedna profesionalna deformacija, ali to je super u mom poslu, jer sve brzo hvatam.

Saša s novim albumom najavljuje I koncerte u Spaladium i zagrebačkoj Areni na jesen.

- Sve što sam naučio u ovih 20 godina pretočio sam u 'Dva života', a tek sam na pola. Naučio sam biti odgovoran i točan, posao radim s puno volje i publika mi vjeruje. Svaki koncert je priča za sebe. Napunio sam dvije zagrebačke dvorane, a na jesen ću svirati u njoj kao da mi je prvi put.

 

Najčitaniji članci