Obavijesti

Show

Komentari 127

Saša uvjeren: 'Zbog Žorža će se cijela obitelj odreći Marine'

Saša uvjeren: 'Zbog Žorža će se cijela obitelj odreći Marine'
1

Marinin bivši zaručnik Saša Muhek ušao je u Big Brother kuću i suočio se s njom. Marina je od šoka problijedila, 
a bivši nogometaš Romano nije ga se od srama usudio ni pogledati

VIDEO

Romano za mene nije čovjek. Nikad ne bih javno zavodio zauzetu ženu niti legao s njom u krevet, ogorčeno kaže Marinin bivši zaručnik Saša Muhek (29), kojeg su u BB kuću pozvali kao svjedoka na njezinu suđenju za preljub.

Dodaje da je Obilinović (36) od srama gledao u pod kad je ušao u Big Brother kuću. Njegova bivša zaručnica od šoka je problijedila kao da vidi duha.

- Tražila je pola sata sa mnom nasamo da porazgovaramo u četiri oka, no rekao sam joj da će dobiti 15 minuta kad izađe, i to možda - kaže Muhek.

S Marinom Raguž (27) više ne želi imati veze. Razočarala ga je, povrijedila i mučno mu je bilo gledati je kako se ljubaka s bivšim splitskim nogometašem. Inače i Zarepčanin Saša svojedobno je igrao nogomet. No nije samo njemu prisjelo manekenkino očijukanje s Romanom.

- Marinina obitelj ne želi se javno eksponirati. Otac je jako ljut na nju jer je dosta konzervativan. Mislim da će je se odreći kad izađe iz kuće, da će je prekrižiti. Nisam siguran ni koliko će njene prijateljice ostati uz nju - kaže Saša. Dodaje kako mu je otac savjetovao da se što prije riješi nevjerne Marine, koja je svojim ponašanjem naljutila čak i njegova djeda.

- U početku mi je bilo teško i mučno gledati ih skupa, no shvatio sam da nije vrijedna tuge. Idem dalje. Puno njih me osuđivalo, a nije se našlo u mojoj koži. Nije mi bilo lako, ali prebolio sam je - zaključio je Muhek. Marina se bunila što je u suđenje za njezino preljubničko ponašanje uključen i Saša jer on nije stanar u BB kući.

- Malo previše ulazite u odnos mene i mog dečka, koji nema veze s ovim - ljutila se Marina. No preljub koji su joj stavili na teret nije negirala već je sve priznala. Za Sašu je rekla da je jako dobar, ali nije se pokajala što ga je svojim ponašanjem povrijedila.

- Kriva je po svim točkama optužnice - rekao je Saša kad ga je voditelj Neno Pavinčić pitao da komentira preljub. Saša nije imao nikakva pitanja za Marinu te joj po Neni poručio da je između njih gotovo. Zaprosio ju je prije dvije godine, a od Marinine nagrade planirali su platiti svadbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega