Obavijesti

Show

Komentari 5

'Savršeni' Mijo otkriva nam sve detalje zaruka: 'Bilo je suza, a svadba će biti već ove godine'

'Savršeni' Mijo otkriva nam sve detalje zaruka: 'Bilo je suza, a svadba će biti već ove godine'
10

Mijo je držao prsten u ruci, njihovi roditelji su im pljeskali, a Ariana je i zaplakala. Uz svoje najbliže proslavili su zaruke, a Mijo nam je otkrio i detalje s ručka na kojemu je zaprosio svoju dragu

VIDEO

Ariana nije ni slutila što će se dogoditi. Vidi se sve po reakcijama koje su zabilježile sestre. Nitko nije znao osim mojih roditelja koji nisu mogli suzdržati emocije kao i svi prisutni uključujući mene. Išlo je spontano iz srca, rekao nam je Mijo Matić (30), javnosti najpoznatiji kao drugi 'Gospodin Savršeni'. Prije nekoliko godina u showu je tražio svoju srodnu dušu, a sada ju je kako se čini i pronašao jer je 'Savršeni' zaprosio svoju djevojku, Sarajku Arianu Piknjač (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

mijo matić 01:01

'Savršeni' Mijo otkrio nam je kako su tekle pripreme za zaruke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znao sam da ću je zapostiti, samo sam bio strpljiv oko situacije i htio sam iskoristiti najbolji trenutak. Sve je ispalo kako treba - priča nam.

Mijo se sada, kaže, osjeća predivno.

-  Nema ljepšeg osjećaja od ljubavi. Znam što imam i što želim. Sad ostaje samo vrijeme da pokaže svoje plodove dalje i što možemo skupa kao buduća obitelj - rekao je emotivni Mijo.

Mijo je držao prsten u ruci, njihovi roditelji su im pljeskali, a Ariana je i zaplakala. Uz svoje najbliže proslavili su zaruke, a Mijo nam je otkrio i detalje s ručka na kojemu je zaprosio svoju dragu.

- Odrasli smo uz puno ljubavi. Oboje cijenimo roditelje i obitelj iz koje smo izašli jer nas je ona oblikovala i usadila svoje vrijednosti i kvalitete. Htjeli mi priznati ili ne sve polazi od roditelja i obitelji koje u kasnijoj dobi sve više primjećujemo. Tako da nije bilo ljepšeg načina za proslaviti ljubav i pokazati koliko se volimo zahvaljujući njima i njihovom odgoju. Malo je sretnih ljudi koji mogu imati tako iskren i otvoren emocionalni odnos s obitelji. Obično se ismijavaju emocije, a naročito ljubav koja je izlizana priča kroz svu kulturu i konzumerizam - ispričao nam je 'Savršeni', a otkrio nam je i da suza radosnica, zagrljaja i poljubaca nije nedostajalo. 

Prije nego što je talentirano glazbenicu pitao želi li se udati za njega, Mijo je održao i govor.

- U govoru sam iznio svoju priču ispočetka, što me sve oblikovalo i kako me to dovelo do trenutka kada sam upoznao svoju srodnu dušu - kada mi se život promijenio i kako je sve povezano do današnjeg dana koji se poklopio s Danom očeva. Imamo sličnu priču jer su nam oba roditelja izgubili svoje očeve rano i nisu se imali kome  u ono vrijeme obratiti niti podijeliti ovakve trenutke. Sami su iznijeli sve kako su znali i evo rezultata Ari male iz Sydney i Mije iz Siska - simpatično nam je dodao.

Pamtit će, kaže, 19.03. kao jedan od najvećih i najznačajnijih u svom životu.

- Drago mi je što se sve poklopilo na Dan očeva i Arianinim nastupom s Maksimom kako bi zaokružili cijelu priču i pokazali što su to sklepali ove old school generacije - rekao je Mijo čija je djevojka Arijana - uspješna flautistica koja je upravo taj dan nastupila s Maksimom Mrvicom u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Svadbu, kaže nam, spremaju već ove godine, ali ne znaju točan datum.

- Bit će u užem krugu bližnjih. Nešto intimnije - za kraj nam je rekao 'Savršeni' koji je sada pronašao svoju 'Savršenu'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama