Show

Komentari 5

Scherzinger je snimala spot u bikiniju od lateksa: 'Baš ubijaš'

Scherzinger je snimala spot u bikiniju od lateksa: 'Baš ubijaš'

Nakon što je ponovno okupila grupu The Pussycat Dolls, pjevačica s djevojkama radi 'punom parom'. U spotu koji sada snimaju, djevojke su se pojavile u izazovnom izdanju

Pjevačica Nicole Scherzinger (53) na svom je Instagram profilu pratiteljima pokazala zavidnu liniju u bikiniju od lateksa. Fotografija je nastala u odmoru od snimanja spota za pjesmu 'React'.

POGLEDAJTE VIDEO:

U jednoj od snimaka za spot uvlači se u odjeću i oblizuje se jezikom dok ne nađe pozu koja joj odgovara.

Njezini pratitelji komentirali su joj fotografiju, hvaleći njezin izgled.

'Pitam se je li život fer kad tako dobro izgledaš', 'Super izgledaš', 'Baš ubijaš' - neki su od komentara.

Nakon što su se prije gotovo deset godina razišle, po uzoru na Spice Girls, Nicole je kao frontmenica ponovno okupila jednu od najpopularnijih ženskih grupa The Pussycat Dolls.

Grupa se razišla 2010. kada je došlo do napetosti između članica. Nadaju se kako će sada, kad je prošlo gotovo deset godina, biti drugačije.

Osim Nicole, grupu čine i Melody Thornton (34), Kimberly Wyatt (37), Ashley Roberts (38), Carmit Bachar (45) i Jessica Suttom (37).

Prvi nastup nakon ponovnog ujedinjenja imale su u u emisiji showa 'X Factora', u kojem je Nicole i članica žirija. Bile su jako uzbuđene, a Scherzinger je naglasila kako je ovo tek početak, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Najčitaniji članci