Show

Komentari 1

Schwarzenegger je postao djed: Kći Katherine rodila djevojčicu

Schwarzenegger je postao djed: Kći Katherine rodila djevojčicu

Katherini i njezinom suprugu ovo je prvo zajedničko dijete. Sretnu vijest su od javnosti skrivali sve do sada. Par i njihova obitelj su sve do prije četiri mjeseca skrivali i trudnoću...

Spisateljica Katherine Schwarzenegger (30), kći bivšeg guvernera Kalifornije i glumca Arnolda Schwarzeneggera (73), rodila je svoje prvo dijete, piše USA Today. Sretnu vijest podijelio je Arnoldov sin Patrick (26), a potom i sama Katherine na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Schwarzenegger vježba s magarcem

Objavila je fotografiju na kojoj drži za ruku svoje dijete i potvrdila kako je u njezinu obitelj stigla djevojčica.

- Ne možemo biti sretniji no što smo sada - napisala je spisateljica i otkrila kako je kćeri nadjenula ime Lyla Maria.

Katherine je rodila u bolnici St. John's u Santa Monici, a tamo je bio i automobil njezina supruga i glumca Chrisa Pratta (41) u petak popodne. To je njihovo prvo zajedničko dijete, a sretnu vijest su od javnosti skrivali sve do sada.  Par i njihova obitelj su sve do prije četiri mjeseca skrivali i Katherineinu trudnoću.

- Jako su sretni zbog toga. Znali su od ulaska u vezu da žele imati skupa djecu i to im je bilo važno, tako da ih je ta vijest oduševila - rekao je prijatelj supružnika za strane medije. 

Ponosni djed za vrijeme gostovanja kod voditelja Jimmyja Fallona (45) istaknuo je da će beba imati nevjerojatne gene.

- Razmisli o ovom na sekundu... u ovo su uključeni geni tri različite obitelji. Tu su Kennedyji, Schwarzeneggeri i Pratti. Možemo napraviti bilo što. Možemo otići i riješiti kubansku raketnu krizu. Možemo otići i trenirati dinosaure - rekao je Arnold svojedobno.  

Pratt i spisateljica vjenčali su se prošle godine u lipnju na intimnoj ceremoniji u Montecitu. Pratt ima sina Jacka (7) iz prvog braka s glumicom Annom Farris (43). 

 

Najčitaniji članci