Obavijesti

Show

Komentari 1

Scott Disick i 16 godina mlađa Sofia prekinuli nakon 3 godine

Scott Disick i 16 godina mlađa Sofia prekinuli nakon 3 godine
6

Scott je ovisan o alkoholu i drogama duže vrijeme, a potpuno je izgubio kontrolu nad svojim postupcima prije šest godina kada su mu preminuli roditelji. Odustao je od liječenja, a Sofiji je njegovo ponašanje 'prekipjelo'

VIDEO

Scott Disick (37) i manekenka Sofia Richie (21) prekinuli su nakon gotovo tri godine veze, piše Mirror. Šuška se kako 16 godina mlađa manekenka nije mogla podnositi Scottovo ponašanje, a izvor blizak paru tvrdi kako joj je također smetala njegova bliskost s Kourtney Kardashian (41), s kojom ima sinove Masona (10) i Reigna (5) te kćer Penelope (7).

- Kourtney joj nije olakšavala, a takvo ponašanje ne možete dugo trpjeti - rekao je izvor. S Kardashiankom je prekinuo 2015., a dvije godine nakon počeo je vezu s manekenkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:28

Naime, Scott je ovisan o alkoholu i drogama duže vrijeme, a potpuno je izgubio kontrolu nad svojim postupcima prije šest godina kad su mu preminuli roditelji u razmaku od tri mjeseca. I zbog toga je Sofie 'prekipjelo' i nije mogla više biti u takvoj vezi. Osim toga, priznala je kako su i izolaciju za vrijeme pandemije korona virusa proveli odvojeno. 

Disick je nedavno i otišao na liječenje, ali je ubrzo odustao od njega i otišao iz bolnice jer se na društvenim mrežama proširila slika kako ulazi u bolnicu.. No, bliski izvori tvrde kako je Scott i dalje ustrajan u tome da mu bude bolje.

Scott krenuo na odvikavanje pa odustao jer su ga fotografirali
Scott krenuo na odvikavanje pa odustao jer su ga fotografirali

- On će napraviti sve što je u njegovoj moći da si pomogne, želi biti dobar muškarac i otac, ali da bude negdje gdje 'cure' fotografije o njemu, nije baš sigurno mjesto za njega - rekao je izvor i nastavio:

- On mora biti negdje gdje se poštuje privatnost i gdje može raditi na tome da poboljša ono što na sebi želi popraviti. Do tamo ne može doći ako on nije siguran, a to je razlog zbog kojeg je otišao iz bolnice.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Pokretanje videa...

Deserti od oka, epizoda 2 07:27

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin