Obavijesti

Show

Komentari 79

'Sebastian je čučao na meni, a osmijeh mu nije silazio s lica'

'Sebastian  je čučao na meni, a osmijeh mu  nije silazio s lica'
19

Iako je svojom izjavom o druženju sa Sebastianom pod vodom nasmijao ostatak plemena, Cigi se pridružio ostalima na Otoku odbačenih. Kletvu je bacio na Milana

VIDEO

Radovan i Žare napravili su si novi krov nad glavom i odlučili napustiti ostatak plemena te se preseliti u drugi,'muški kamp'. Nisu više mogli slušati Miu i Staniju.  

Mia im je zamjerila i što su otvorili kokos i nisu joj ga ponudili, a svi inače trče njezinom ručku. Glumica je poludjela kad su se Radovan i Žare približili njezinoj tavi u kojoj radi rižu zbog čega je opet došlo do svađe i rasprave o tome tko koliko jede.  Jelena je vikala da dan prije nije ništa pojela. Svi su  napali Staniju i optužili je za laganje i spletkarenje. Ona je tvrdila da je u pravu i nije odustajala od svog stava.  Pred svima je otkrila da se Aleksandra i Radovan ljube zbog čega je došlo do svađe. Radovan ju je vrijeđao, a raspravljalo se o silikonima i površnosti. 

Stanija je otkrila kako je bio dogovor da bude uz Aleksandru i Radovana te da šuti o tome kako se ljube. 

- Trebala sam pričati da su oni najbolji prijatelji i da se između njih ništa ne događa. Tijekom noći njih dvoje me guraju na Žareta s kojim ja nisam u dobrim odnosima  - izjavila je Stanija i time započela veliku svađu.  Poludjela je i sve otkrila pred kamerama. Dodala je i da Žare njihovu vezu odobrava te ne želi priznati da je vidio da su se poljubili. 

Ava: Morat ću se boriti kao konj

Cigi i Ava raspravljali su o Milanu i crnom glasu koji je uzeo. Zaključili su da oni nikada ne bi uzeli crni glas jer ne bi bilo fer nekoga uskratiti za glasanje. Po njima, Milan je to napravio jer je znao da bi neke osobe glasale za njega. Cigi misli da će Milan uskratiti glas Avi s čime se ona složila. 

- Imam osjećaj da ću se morati boriti k'o konj, ali znate kako se kaže. Za dobrim konjem se diže prašina - izjavila je Ava.

Cigi je izbačen

Neven je na plemenskom savjetu objašnjavao što se događalo s njim i Sebastianom ispod vode.

- Sebastian je čučao na meni, osmijeh mu nije silazio s lica. Siguran sam da je on iz te igre izašao zadovoljan i zadovoljen - izjavio je Neven na plemenskom savjetu i nasmijao sve prisutne. To mu ipak nije pomoglo da ga pleme ne izbaci. On se pridružio ostalima na Otoku odbačenih. Kletvu je bacio na Milana koji je njemu dao crni glas zbog čega Cigi nije imao mogućnost glasovati na plemenskom savjetu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina