Obavijesti

Show

Komentari 56

Seksi igrice u vili 'Savršenog': Toni skinuo majicu, a djevojke ga dodirivale i ljubile po tijelu

Seksi igrice u vili 'Savršenog': Toni skinuo majicu, a djevojke ga dodirivale i ljubile po tijelu
10

Djevojkama je u goste došla ekspertica iz 'Braka na prvu' Sanela Kovačević Nelly, koja je za današnji zadatak zamislila da djevojke dodiruju Tonija, no nekima od njih to nije bilo po volji

VIDEO

Karolina i Toni dolaze na koktel party, a Gospodin Savršeni poželio je prvo popričati sa Stankicom, koja ga fascinira zato što je u njegovu društvu uvijek vesela, puna razumijevanja, no volio bi vidjeti i njezinu drugu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin Savršeni VIDEO

- Pokušao sam joj dati do znanja da je u redu da je nekad i ljuta na mene - rekao je Toni, a Stankica je dodala kako je mislila da će u njihovu odnosu biti drukčije jer je mlađi od nje te da na početku nije mislila da će razviti osjećaje. Toniju je bilo bitno da se osjeća sigurno i zahvalio joj što je tako strpljiva te joj je dao ružu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svaka djevojka ima svoj odnos i ne znam kakav je to odnos između ostalih djevojaka da bih rekla sad - sto posto sam sigurna da sam ja ta koju će on odabrati - zaključila je Stankica. 

S Danijelom je razgovarao kako bi provjerio jesu li riješili sve što ih je mučilo, a ona mu je potvrdila da je sve po starom.

- I dalje mislim da između nas može biti vatromet, ali ona jako dobro zna mi za to treba taj emotivni dio - rekao je Toni, a djevojke smatraju kako Danijela ima dvije različite priče - njima priča kako želi kući, a onda bude oduševljena kad popriča s Tonijem. 

Toni je potom pozvao Dijanu jer je želio ozbiljno razgovarati o njihovu odnosu. Dijana je bila jako emotivna i nije mogla sakriti suze zato što je smatrala da nije imala dovoljno vremena s njim.

- Svi ti spojevi koje smo imali kao da bi započeli s njezinim zamjeranjem što se nisu dogodili ranije i onda je sve to vodilo do male nervoze, kasnije ispričavanja, žaljenja, što ubije tu spontanost - rekao je Toni dok je Dijana smatrala da dosad nije pokazala pravu sebe, nego da je bila previše negativna. 

Amra je bila sljedeća djevojka kojoj je Toni posvetio pažnju. Njihov je odnos prirodan i opušten jer se jedno drugome jako sviđaju, a nisu se mogli suzdržati od poljupca.

- Dala sam mu do znanja da mi se sviđa, što nikako nije u mom stilu, ali kad sam to već napravila, odlučila sam da mu još više dam do znanja da mi znači - rekla je, a Toni zaključio:

- Danas sam nekoliko puta osjetio da sjedim pored djevojke s kojom ću provesti ostatak svog života.

 Kad se vratila među djevojke, priznala im je da su se poljubili, a Karolina je još jednom ponovila da će se to dogoditi samo ako nju odabere. 

Započela je ceremonija, a vilu je napustila Dijana. Nije mogla sakriti suze, a kad ju je Toni htio pozdraviti, odbila je njegov zagrljaj.

- Bilo mi je jako teško kad je prošla pored mene. Hvala joj na svemu i stvarnoj joj od srca želim da pronađe ono što zaslužuje - rekao je Toni, a Karolina zaključila:

- Jedva čekam da sve poispadaju, jedna po jedna.

Novi je dan i Maria je donijela pismo u kojem Toni poziva djevojke da mu se pridruže na terasi. U goste im je došla ekspertica iz 'Braka na prvu' Sanela Kovačević Nelly, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose, koja je za današnji zadatak zamislila da djevojke dodiruju Tonija.

- Dodir mi je jako važan u ljubavnom odnosu jer je praktički to jedini način da iskažete tu kemiju koju osjećate. Nekad ljudi umisle da ima kemije, a bez dodira to nije to - rekao je Toni. 

Karolini i Polini se ne sviđa današnji zadatak jer tvrde da ne vole dodire. Toni je imao povez na očima pa nije mogao vidjeti koja ga djevojka dodiruje, a Danijela ga je lagano grebla. Toniju su se svidjeli njezini dodiri dok je Polinine doživio je kao nevoljko odrađivanje zadatka.

Iduća je bila Josipa koja ga je dirala po donjem djelu abdomena i na kraju ga poljubila u vrat, a Toni je pretpostavio o kome je riječ. Iduća je bila Karolina, koja ga je dirala po dlanovima, a Toni je prepoznao taj dodir. Nakon nje došla je Stankica, koja ga je zagrlila i poljubila u vrat, a Toni i je i ovaj put znao o kome je riječ.

Amra ga je nervozno primila za ruke i za kraj ga poljubila u vrat, a Toni je komentirao kako je sve napravljeno u žurbi. Maria ga je uhvatila za ruke i tako držala neko vrijeme, a Toniju je takav dodir bio neprirodan i nije osjetio kemiju. Najviše su mu se svidjeli dodiri Danijele, Karoline i Stankice da bi ipak izdvojio Stankičine dodire te je odlučio s njom provesti ostatak dana.

Gospodin Savršeni ozbiljno odgovorio Danijeli: 'Vrata su ti otvorena, slobodno izađi van'
Gospodin Savršeni ozbiljno odgovorio Danijeli: 'Vrata su ti otvorena, slobodno izađi van'

- Baš sam ponosna i tako mi je drago što ću sad ponovno imati priliku da mu kažem toliko toga i da razmijenimo možda neke intimnije stvari koje će nas možda povezati na još jači način - rekla je Stankica dok Maria smatra:

- Previše je teatralna uz neke osobe u kući i preuveličava jako puno stvari. Ne bih je okarakterizirala kao najiskreniju osobu u kući, da se tako izrazim. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom