Show

Komentari 2

Selena Gomez: Sve moje veze su bile proklete, nikada se nisam osjećala ravnopravno u njima...

Selena Gomez: Sve moje veze su bile proklete, nikada se nisam osjećala ravnopravno u njima...

Pjevačica je tijekom proteklog desetljeća punila naslovnice časopisa sa svojim ljubavnim vezama, uključujući one najpoznatije s pop pjevačima Justinom Bieberom  i The Weekndom

Pjevačica Selena Gomez (28) progovorila je o svojim vezama u nedavnom intervju za Vogue Australia. Glazbenica vjeruje kako su joj prošle veze bile 'proklete' i priznaje da se 'nikad nije osjećala ravnopravno' sa svojim bivšim partnerima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je tijekom proteklog desetljeća punila naslovnice sa svojim ljubavnim vezama, uključujući one najpoznatije s pop senzacijama Justinom Bieberom (27) i The Weekndom (31).

I premda nijednog bivšeg nije prozivala imenom, Selena priznaje kako se  'nikad nije osjećala ravnopravno' s romantičnim partnerom.

- Bila sam premlada da bih bila izložena određenim stvarima dok sam bila u vezama. Mislim da je većina mojih iskustava u vezama prokleta - priznala je Selena.

Brineta je izgledala nevjerojatno dok je pozirala na naslovnici časopisa, noseći duge zlatne naušnice s odvažnom šminkom i zalizanom kosom.

Bivša Disneyjeva zvijezda nastavila je objašnjavati zašto je svoj album iz 2020. i novu liniju šminke naslovila 'Rare' (rijetko na eng.), potvrđujući kako ta riječ za nju ima sentimentalno značenje.

- Pretpostavljam da sam trebala pronaći što za mene znači ta riječ, jer sam se osjećala toliko 'malom' u prošlim vezama i nikada se nisam osjećala ravnopravno - dodala je pjevačica.

- Upravo sam rekla da je to ono što želim osjećati prema sebi. Zapravo, moram se tako osjećati prema sebi - izjavila je pjevačica. Selena je priznala kako je  bila u 'četiri centra za liječenje' zbog svog mentalnog zdravlja otkako se proslavila kao dječja zvijezda.

U vezi s Justinom Bieberom  je bila od 2011. godine, par je često prekidao, a zauvijek je raskinuo 2018. godine.

Mjesecima poslije prekida, Justin je prohodao s modelom Hailey Baldwin (24). Par se ubrzo vjenčao.

Selena je imala desetomjesečnu vezu s pjevačem The Weekndom, koji je netom prekinuo s modelom Bellom Hadid (24), pa joj se nakon prekida sa Selenom, ponovno vratio.

Izvor blizak pjevačici potvrdio je ET mreži kako Selena trenutno uživa u svojoj slobodi.

Najčitaniji članci