Show

Komentari 8

Selma Blair pokazala ranjene noge: 'Bojim se i želim plakati'

Selma Blair pokazala ranjene noge: 'Bojim se i želim plakati'

Nije me briga za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pjevat ću drugu pjesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotke, zgrade, noge i vatromete, kaže glumica koja boluje od multiple skleroze

Američka glumica Selma Blair (47) boluje od multiple skleroze koju su joj liječnici dijagnosticirali prije godinu dana. Na svom Instagram profilu objavila je emotivan post i priznala da prolazi kroz teško razdoblje.

- Nesanica. Kao dijete sam koje se budi. Bojim se i želim plakati. Želim svoju mamu. Želim. Okupat ću se. I plakati. Početak je težak. Moram zapamtiti - napisala je Selma uz fotografiju nogu punih modrica. 

Zbog tretmana je prije dva mjeseca napustila Kaliforniju i otputovala u inozemstvo, pritom redovito izvještavajući pratitelje o patnji kroz koju prolazi.

- Nije me briga za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pjevat ću drugu pjesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotke, zgrade, noge i vatromete - napisala je glumica.

Multiple skleroza dijagnosticirana joj je prošle godine u kolovozu.

 - Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita, a moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja. Imam multiplu sklerozu - rekla je tada Blair.

- Godinama sam imala simptome, no nisam ih shvaćala ozbiljno sve dok nisam pala pred prijateljem koji me natjerao da otiđem na pregled. Mislila sam da je riječ o uklještenju živca. Od ove neizlječive bolesti vjerojatno bolujem najmanje 15 godina - rekla je, dodavši da je sve počelo s bolovima u vratu. 

Glumica je od 2004. do 2006. bila u braku s glazbenikom Ahmetom Zappom (45). Sina Arthura Sainta Bleicka (8) ima iz veze s modnim dizajnerom Jasonom Bleickom (49). 

 

Najčitaniji članci