Obavijesti

Show

Komentari 9

Senzacionalni One Direction: Kako su nastajali pa nestali

Senzacionalni One Direction: Kako su nastajali pa nestali
14

Utemeljitelj X factora, Simon Cowell, shvatio je da svijet treba boy bend. Uskoro su se na to prestižno natjecanje prijavili, spojili su ih i nastali su One Direction

VIDEO

Prije nekoliko godina, točnije 2010., na tržištu je nedostajao bend kojem bi djevojke bacale grudnjake i gaćice na pozornicu. Scenom su dominirale pjevačice, prije svega Rihanna, Katy Perry i Lady Gaga. Utemeljitelj X factora , Simon Cowell, shvatio je da svijet treba boy bend . Uskoro su se svaki za sebe na to prestižno natjecanje prijavili Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan i Louis Tomlinson. Spojili su ih u grupu i nastali su One Direction .

VIDEO

Nisu baš svi članovi bili oduševljeni činjenicom da na pozornici moraju i plesati. Zayn Malik je čak prvo odbio plesati u drugom krugu natjecanja, ali Simon Cowell je sve sredio i ponudio im ugovor od navodnih 2 milijuna funti, dakle dvadesetak milijuna kuna.

VIDEO

Zayn je i dalje, posebno u prvim intervjuima, pokazivao da mu ne odgovara popularnost, ali projekt je išao dalje. U prvih su nekoliko mjeseci 2011. godine bili strašno zaposleni i morali se prilagođavati na činjenicu da su postali najpoznatija petorka u Velikoj Britaniji.

VIDEO

Djevojke, pa i žene, doslovno su se lijepile na njih , neki su članovi ušli u veze s dosta starijim djevojkama. Tračevi koji su ih okruživali samo su potencirali popularnost. Jedan od takvih bio je da su dva člana Harry Styles i Louis Tomlinson u homoseksualnoj vezi, čak su imali i nadimak, Larry Stylinson .

Facebook

U manje od dvije godine One Direction su postali globalna glazbena senzacija , pri čemu je posebno važno, da su kao britanski bend potpuno osvojili američku publiku. Prošle je godine Sunday Times procijenio da vrijede oko 70 milijuna funti, što je oko 700 milijuna kuna.

Čak su ulagali novac u uspjeh konkurencije, na primjer grupe 5 Seconds From Mars. Pri kraju prošle godine Zaynu je bilo sve teže biti dijelom takve priče. Posebno kad su britanski tabloidi objavili fotografiju na kojoj on i drugi član benda, Louis, tijekom turneje po Peruu, dijele, što su novine tvrdile da je ‘sumnjiva cigareta’.

VIDEO

Mnogi su obožavatelji na Twitteru pisali da su zabrinuti, uznemireni i razočarani. Za njih, One Direction su morali biti savršeni i bez poroka . Objavili su čak četiri albuma , što je također u nekim medijima ocijenjeno čudnim za dečke okupljene u talent showu.

Facebook

I tada je Zayn Malik objavio da odlazi . Za mnoge se djevojke i ostale obožavateljice svijet prestao okretati, baš su tako i pisale na Twitteru. Bend je nastavio raditi kao kvartet, a u kolovozu ove godine objavljeno je da će bend u ožujku 2016. prestati s radom najmanje na godinu dana, što se, evo i dogodilo, barem što se turneja tiče. Naime, 31. su listopada u Sheffieldu održali zadnji koncert prije te najavljene stanke .

VIDEO

Pet milijunaša, čini se, ne moraju mnogo brinuti za budućnost. Zayn Malik je potpisao ugovor za solo album, Stylesa bi navodno mnogi rado vidjeli u Hollywoodu, Tomlinson će izgleda postati član X factorovog žirija, a Payne će se okrenuti pisanju pjesama i DJ-iranju .

Osim toga, za svaki su slučaj poručili publici da će se možda ponovo okupiti u budućnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu