Show

Komentari 3

Šerbedžija postaje ubojica u novoj kriminalističkoj seriji

Šerbedžija postaje ubojica u novoj kriminalističkoj seriji

Dvadeset godina nakon što je nestao petogodišnji dječak Jessie, njegov DNK pojavljuje se na novom mjestu zločina. Dok se prijatelji i obitelj ujedinjuju, serijski ubojica Jakob (Šerbedžija) tvrdi da je ubio Jesseja

Glumac i redatelj Rade Šerbedžija (75) pojavit će se u britanskoj kriminalističkoj seriji 'Petorka' u ulozi ubojice. Riječ je o prvoj seriji koju američki pisac Harlan Coben (60) potpisuje kao kreator, a na streaming servisu 'Pickbox NOW' od 8. travnja biti će dostupno svih deset epizoda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dvadeset godina nakon što je nestao petogodišnji dječak Jessie, njegov DNK pojavljuje se na novom mjestu zločina. Jessejev brat Mark (Tom Cullen) okuplja se sa svojim prijateljima iz djetinjstva Dannyjem ( O. T. Fagbenle ), Sladeom (Lee Ingleby) i Pru (Sarah Solemani). Serijski ubojica Jakob Marosi kojeg utjelovljuje Rade Šerbedžija tvrdi da je ubio Jesseja, a Jessejeva obitelj odustaje od svake nade da će ga ikada pronaći živog. 

Detektiv Kenwood dolazi na mjesto ubojstva prostitutke i to 20 godina kasnije, a forenzička analiza DNK dokaza pokazuje Jessejev DNK. Stvari postaju kompliciranije. Počinju se otkrivati tajne te dolazi do šokantnih obrata. Četiri prijatelja iz djetinjstva ponovno se ujedinjuju kako bi pronašli nestalog dječaka.

Podsjetimo, Rade se nedavno javio iz Los Angelesa, gdje snima seriju s oskarovcem Jeffom Bridgesom. Nije mogao sakriti koliko uživa, ali ni ignorirati ono što se trenutačno događa u Ukrajini.

- Moja Lenka i ja smo ponovo u Los Angelesu, gradu u kojem smo živjeli desetak godina, gdje su naša djeca odrastala. Već osam dana snimam seriju s Jeffom Bridgesom, sjajnim tipom, baš uživam. Nedavno sam završio snimanje s Garyjem Oldmanom u Londonu. Ponovo jedan savršen glumac, čovjek. Divan, emotivan, moćan - započeo je Rade u videu kojeg je objavio na svom Facebook profilu pa nastavio:

- U jednom divnom gradu gdje bombe padaju usred grada, dok možda neka djevojčica svira Čajkovskog na klaviru bezbrižna i sretna... Užasan je svijet ponovno i ne znam dokle sve i kako i što mi ljudi uopće možemo učiniti tu. Jedino nadati se i željeti, stvarati dobru energiju.

Najčitaniji članci