Obavijesti

Show

Komentari 0

Šesti DJ svijeta, Hardwell, 31. srpnja nastupa u klubu Papaya

Šesti DJ svijeta, Hardwell, 31. srpnja nastupa u klubu Papaya
7

TRI FESTIVALSKA DANA Bogata dvanesta sezona na Pag dovodi svjetsku DJ senzaciju Hardwella koji je nedavno proglašen šestim najboljim DJ-em današnjice

VIDEO

Najbolji ljetni klub Mediterana na otvorenom i 25. klub svijeta, novaljska Papaya, najavljuje legendarni DJ MAG Sunrise festival. U tri festivalska dana od 30. srpnja do 01. kolovoza očekuju nas prave glazbene poslastice. Najpoznatije glazbeno ime, šesti DJ svijeta Hardwell, u Papayu se vraća i ovog srpnja. Nakon senzacionalnog nastupa na nedavno završenom UMF festivalu u Miamiu, Hardwell za nastup u Papayi najavljuje:

- Veselim se ponovnom dolasku u Papayu. Klub i publika su zaista jedinstveni i veseli me ponovno druženje. Vidimo se u Hrvatskoj.

DJ MAG Sunrise festival predstavlja: 

30.07. Kim Fai i Roul and Doors /  Kinky Malinki rezidencija

31.07. Hardwell

01.08. Nari & Milani

Hardwell, višestruko nagrađivani, mladi i talentirani DJ, počeo je karijeru sa svega 13 godina. Nedavno je proglašen petim najboljim DJ-em svijeta u izboru TOP 100 DJ MAG-a. Nizozemska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izniman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminentna klupska mjesta elektronske glazbe. Njegov glazbeni identitet može se sumirati u jednoj frazi, Big Room House, opisujući tako njegov jedinstveni zvuk i stil. Osim suradnje sa svim važnim imenima DJ scene, nedavno je pokrenuo vlastitu radio emisiju 'Hardwell on Air', a njegov gusti koncertni raspored vodi ga diljem svijeta.

Kim Fai tek se nedavno pojavio na klupskoj sceni i vrlo brzo počeo plijeniti pažnju i podršku velikana kao što su Mark Knight i Funkagenda. Njegova glazba uglavnom se sastoji od njegovog vlastitog materijala bilo da je to njegov originalni rad ili remiksevi. Kim je time postavio svoj jedinstveni zvuk koji u kratkom vremenu postaje prepoznat diljem svijeta, a nastupao je na svim velikim eventima kao Tomorrowland, Creamfields, GlobalGathering. Potpisao je i izdaje za poznate labelove Size Matters te Toolroom Knights.DJ duo Roul and Doors karijeru započinju 2003. godine. Njihov talenat i jedinstveni zvuk oduševljava diljem svijeta pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Njemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih.

Ovaj DJ duo, najpoznatiji po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i  Elements, izdaje za svjetski poznati Defected label. Maurizio Nari i Ronnie Milani poznaju se još od 1996. godine, aglazbenu suradnju započeli su 2003. godine. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i brojnim drugim. Njihov hit Kendo jedan je od najpoznatijih ljetnih hitova posljednjih godina.

Njihov singl Atom u svoje su setove uvrstili najbolji Dj-i današnjice kao SHM i Tiesto. Ovo im je drugi nastup u Papayi, a za prošlogodišnji se tražila karta više. Klub Papayu u prošloj su sezoni posjetili gosti iz čak 80 zemalja svijeta. Sezona 2012. je trajala više od 100 dana, a ove godine započinje već 29. svibnja. Na otvorenju nove sezone očekuje nas i nastup trenutno jednih od najtraženijih svjetskih DJ zvijezda DIMITRI VEGAS i LIKE MIKE. 

Cijena karte za DJ MAG Sunrice Festival mogu se nabaviti u predprodaji po cijeni od 230 kn za sva tri dana festivala u sustavu Eventima, www.eventim.hr te na stranici www.papayashop.com.hr.

Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane