Obavijesti

Show

Komentari 28

Seve: Puno pričam, a ništa ne kažem, to je moja specijalnost

Seve: Puno pričam, a ništa ne kažem, to je moja specijalnost
4

Pjevačica je u showu 'Studio 45' pričala o ljubavi prema Milanu Popoviću, intervjuima koje nije dala, a ipak ih čita u medijima te o svom nastupu na Porinu 2002. godine

VIDEO

Nikad prije nisam imala dečke. Ako i jesam, sad imam amneziju - izjavila je Severina u posljednjoj ovosezonskoj emisiji showa 'Studio 45' voditeljice Antonije Mandić. 

Pjevačica koja je zaručena sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem kaže kako nije imala plan zaljubiti se u Milana, ali to se jednostavno dogodilo. Kaže da je jako zaljubljena i puna emocija. Vezu nije krila već je odmah priznala da se zaljubila jer je htjela biti iskrena i prva je svima htjela reći koliko je sretna. 

- To je ljubav, a u ljubavi se ne kalkulira - objašnjava Seve te dodaje da zbog Milana ne prelazi na pravoslavlje kako pišu srpski mediji.

'Vuku me za kikice'

Ne zna ima li smisla tužiti sve koji o njoj pišu neistine, već se navikla na to. Smeta je samo što pišu kao da su pričali s njom, a nisu.

- Na telefon se novinarima ne javljam ja nego moj menadžer. Ja se javljam samo majci koja me uvijek pita jesam li jela. Dok god se igram pjevačice, zločesti dečki i curice će me uvijek vući za moje kikice - našalila se Severina aludirajući na svoje izmišljene izjave u medijima.

Pjevačica je voditeljici rekla rekla da ima tremu i potrčala do nje da je ohrabri zagrljajem. 

U svakoj šali...

- Ja ti puno pričam, a ne kažem ništa, to je moja specijalnost - našalila se Severina.

Najavila je izlazak novog, 13. po redu albuma, za listopad ove godine. Rekla je kako ne zna zašto je njena pjesma 'Brad Pitt' nestala s YouTubea jer ona nije 'YouTubeaška policija'. Dodala je kako nije očekivala skoro milijun pregleda u pet dana, a to zahvaljuje svim svojim vjernim obožavateljima.

- Neki đavo mi nije dao mira, morala sam se odmaknuti od 'Dalmatinke' i tako su nastale pjesme 'Gas, gas' i Moja štikla' - rekla je kad ju je Antonija pitala kako objašnjava svoj sadašnji glazbeni izričaj. 

Pjesmu 'Ostavljena' opisala je kao autobiografsku. Sama je napisala i stihove i glazbu.

- U pjesmu sam unijela emocije jer su žene prvenstveno sastavljene od emocija - rekla je Seve koja nije osvojila Porin, ali to je ne zamara jer od 2002. ne sudjeluje u izboru za tu nagradu. Naime, svojoj je izdavačkoj kući rekla da ne želi da je prijavljuju. 

Izrugala se organizatorima Porina

Dodjele Porina 2002. dobro se sjeća jer je tada izmjenila tekst svoje pjjesme 'Mala je dala'. Pjesmu je trebala izvesti na kraju dodjele, no organizatori su odlučili da će pjevati u sredini. Štoviše, nisu htjeli da pjeva tu pjesmu. Iz protesta, Seve je večer prije izmjenila tekst i narugala se organizatorima. 

- Nisam to napravila jer sam imala PMS. U to vrijeme nisam ni znala što je PMS - rekla je kroz šalu Severina.

Jako joj je drago što je Jelena Rozga ove godine osvojila Porina za hit godine jer su je, smatra Seve, jako dugo šikanirali. Scenarij srpskog filma 'Business, baby' u kojem joj je ponuđena glavna uloga joj se sviđa, no ove godine nema namjeru glumiti. U filmu bi trebala glumiti s Radom Šerbedžijom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...