Show

Komentari 32

Seve se utegla u tajice i nogom lupa vreću, fanovi: Jedeš li šta?

Seve se utegla u tajice i nogom lupa vreću, fanovi: Jedeš li šta?

Pjevačicu su na njenoj društvenoj mreži obožavatelji prozvali da je premršava. Drugi su je pak branili da super izgleda jer 'ima skoro 50 godina'

Lebdi kao leptir, ubadaj kao pčela, citirala je Severina Kojić (48) na svojoj društvenoj mreži boksača Muhammada Alija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica se pritom utegla u tajice i topić te nogom udarala vreću. Severina je svojim fanovima htjela pokazati kako vježba i kako je fit, no neki su je prozvali da je premršava. 'Jedeš li ti šta', upitao ju je jedan fan, na što su se neki nadovezali kako Seve 'super izgleda s obzirom da ima skoro 50 godina'.

Pritom je pozirala i našminkana Severina je godinama vježba i pazi na prehranu, a u posljednje vrijeme sve je mršavija.

Svojedobno, u vrijeme kad je pjevala 'Moju štiklu' prije15 godina bila je 'nabildana' jer je intenzivno u išla u teretanu u kojoj bi pola sata provodila na pokretnoj traci a zatim vježbala s utezima s privatnim trenerom.

Seve je svojedobno rekla da 'za dobre noge treba napraviti sto čučnjeva dnevno'. No s godinama pjevačica je počela preferirati manekenski look pa je otkrila čari vježbanja s težinom vlastitog tijela. Jedno vrijeme jela je samo ribu i pila vitaminske i mineralne pripravke.

U posljednje vrijeme otkrila je kako za izgled kože, noktiju i kose te općenito mladolik izgled pije kolagen. Riječ je o dodatku prehrani u tekućini s ribljim kolagenom, hijaluronskom kiselinom, mineralima i vitaminima.

Ni estetski zahvati joj nisu strani. Prema tvrdnjama estetskih kirurga smanjivala je nos, navodno dva puta, podizala očne kapke, redovito stavlja botoks i hijaluronske filere... 

Najčitaniji članci