Obavijesti

Show

Komentari 164

Sevki sjela ovrha od 150.000 kn

Sevki sjela ovrha od 150.000 kn
7

Severina nije na vrijeme vratila putovnicu, a za svaki dan kašnjenja sud je odredio da mora platiti po 1000 kuna. Pjevačica je već kažnjena i zbog objave fotografija

Nastavljaju se financijski problemi splitske pjevačice Severine Kojić (48). Kako doznajemo, Severini je krajem prošle godine Fina sjela na račun zbog ovrhe u iznosu višem od 150.000 kuna. Ovrhu joj je odredio sud jer nije na vrijeme vratila hrvatsku putovnicu maloljetnog sina bivšem izvanbračnom partneru i ocu djeteta, poduzetniku Milanu Popoviću.

POGLEDAJTE VIDEO: Severinini susjedi o crnokosom muškarcu ispred zgrade

Pokretanje videa ...

Rješenje o ovrsi donio je Općinski građanski sud u Zagrebu u lipnju prošle godine, a viši sud odbacio je Severininu žalbu i potvrdio ga. U odluci je stajalo da Popoviću, ako pjevačica ne postupi po rješenju, mora platiti 1000 kuna za svaki dan zakašnjenja.

Nije to prva kazna koju je sud odredio Severini jer nije postupila po sudskoj odluci. Naime, zagrebački sud je u lipnju prošle godine izrekao pjevačici novčanu kaznu u iznosu od 5000 kuna jer je i nakon sudske zabrane objavila fotografiju sina na svom Instagram profilu. Fotografije je kasnije uklonila, a sud ju je upozorio da će sljedeći put ako objavi fotografiju sina na društvenoj mreži kazna biti 10.000 kuna.

Severina i Popović još se spore na sudu kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Zagrebački sud je u studenom 2019. donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Seve se na nju žalila, a splitski sud još nije riješio njezinu žalbu.

Nedavno smo pisali i da je Severina lani svog dugogodišnjeg menadžera i prijatelja Tomicu Petrovića imenovala direktorom svoje dvije firme. Severina je vlasnica i osnivačica firme “DUK production” i “Dobrodošao u klub”, a Petrović i ona su suvlasnici u tvrtki “Glazbeni program”.

Severina više nije direktorica svojih firmi: Tomica je glavni
Severina više nije direktorica svojih firmi: Tomica je glavni

Rezultati poslovanja Severininih firmi za prošlu godinu, koja je bila teška za estradnjake zbog pandemije korona virusa, još se ne znaju jer se tek trebaju predati financijski izvještaji za 2020. godinu.

Vodice: Koncertom Severine otvoren 11. CMC festival

Lani se pisalo kako su tvrtke kojima je Severina vlasnica ili suvlasnica nagomilale više od 1,7 milijuna kuna dugova u 2019. godini. No treća tvrtka “Dobrodošao u klub”, prema podacima iz Fine, u godini prije pandemije imala je dobit u iznosu od 1,21 milijun kuna. Ista je tvrtka lani dobila potporu za isplatu minimalnih plaća. Isplaćeno im je 11.250 kuna, a Severinin PR menadžment rekao je da je novac vraćen.