Obavijesti

Show

Komentari 161

Severina davala iskaz dva i pol sata, Milan na kraju nasmijan

Severina davala iskaz dva i pol sata, Milan na kraju nasmijan
9

Zbog četvrte runde suđenja suci su radili prekovremeno. Milan je iz sudnice izašao nasmiješen i dobre volje, a splitska pjevačica izašla je s kiselim osmijehom na licu

VIDEO

Dan uoči Valentinova pjevačica je došla na Općinski sud u Zagrebu odjevena u crveno od glave do pete. Uz jarko crveni kaput, čarape i lakirane štikle s desetak centimetara visokim potpeticama kombinirala je srcolike crvene naočale i isto takvu torbicu.

U zgradu suda ušla je u pratnji odvjetnica Jadranke Sloković i Ines Bojić tek nekoliko minuta prije početka ročišta. Sudski okršaj s Milanom Popovićem (48) zbog skrbništva nad dvogodišnjim sinom Aleksandrom počeo je točno u podne. Kako doznajemo, Severina (41) pred sutkinjom je davala iskaz gotovo dva i pol sata. Njezin bivši partner pred sutkinju je zato stao tek oko 14.30. Zbog Severinina monologa Općinski sud, koji inače radi do 15.30 sati, svoja vrata zatvorio je puno kasnije.

Milan je zbog četvrte runde u Zagreb stigao dan prije. 
Na sud je također došao prerano pa je početak čekao ispijajući kavu sa svojim odvjetnikom za kazneno pravo Ljubom Pavasovićem Viskovićem i specijalisticom za obiteljsko pravo Natašom Pečarević. Djelovao je staloženo i cijelo vrijeme se smješkao, a u zgradu suda ušao je petnaestak minuta prije podneva te je tako izbjegao susret sa Severinom. Bivši partneri sud su napustili tek oko 16.30. Milan je iz sudnice izašao nasmiješen i dobro raspoložen.

- Zadovoljan sam današnjim danom i kako se sve odvijalo, ali zbog tajnosti procesa ne smijem vam ništa više reći - rekao je Milan, koji je posljednji puta tako bio nasmijan nakon prvog ročišta kad mu je sud dopustio da viđa sina vikendima bez prisustva Severine na čemu je ona inzistirala. 

Nakon Popovića izašla je i pjevačica s kiselim osmijehom na licu. Severina nije davala izjave već je to prepustila svojoj odvjetnici Sloković. Ona je ponovila rečenicu koju izgovara svaki puta nakon završetka ročišta, a to je da su oni uvijek zadovoljni. 


Kako doznajemo ovo je bilo posljednje ročište, a presuda će biti donesena sljedeći mjesec. No to neće biti posljednje susretanje bivših partnera na sudu jer je Severina protiv Milana podnijela nekoliko kaznenih prijava.

Više detalja o procesu pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u petak 14. vejlače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu