Show

Komentari 105

Severina je pozirala s Igorovim roditeljima: 'Najbolji na svijetu'

Severina je pozirala s Igorovim roditeljima: 'Najbolji na svijetu'

Inače, Sevin svekar je folker Dragan Kojić Keba kojem ovo nije prvi put da pozira sa snahom. S fotografije je ovaj put izostao pjevačicin suprug Igor Kojić

Splićanka Severina Kojić (47), ako je sudeći po društvenim mrežama, ima dobar odnos sa svekrom i svekrvom. Pjevačica je tako u Beogradu pozirala s njima, čime se 'pohvalila' na Instagramu.

- Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu... Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja obitelj u svijetu neizvjesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! - napisala je Seve na društvenoj mreži.

Inače, Sevin svekar je folker Dragan Kojić Keba (59) kojem ovo nije prvi put da pozira sa snahom. S fotografije je ovaj put izostao pjevačicin suprug Igor Kojić (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno su se srpski mediji raspisali o Igorovom posjetu Svetoj gori u Grčkoj, a 24sata je doznao kako je zbog toga kontaktirao Milana Popovića (54). Mediji u Srbiji objavili su kako je Severinin sin s očuhom otišao u manastir Hilandar u Grčkoj. 

Kako je doznao 24sata, Severina je oca djeteta prije obiteljskog putovanja obavijestila o odlasku u inozemstvo, odnosno u Grčku. Kojić je naknadno Milanu objašnjavao zašto je Severinina i Popovićeva sina vodio u manastir. 

Srpskim medijima je Milan Popović rekao kako je šokiran i iznenađen odlaskom na Svetu goru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci