Show

Komentari 12

Severina mami posudila čupave štikle i fotkala je u svojoj odjeći

Severina mami posudila čupave štikle i fotkala je u svojoj odjeći

Mama Ana odjenula je bijeli kaput s krznenim ovratnikom i šubarom na glavi te štikle prekrivene s krznom. Kao dodatak, našla se tu i torbica s natpisom 'cijepljena'

Ana Karenjina je spremna za druženje, napisala je Severina (49) uz fotografiju mame Ane koju je uspješno dotjerala u stilu lika istoimenog Tolstojevog romana.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Severina je mami 'posudila' svoje odjevne predmete. Odjenula je bijeli kaput s krznenim ovratnikom i šubarom na glavi te štiklama prekrivenim krznom. Kao dodatak, našla se mala torbica s natpisom 'Cijepljena'.

S čupavim salonkama od 12.000 kuna Seve je prošetala Zagrebom, a sve je iskombinirala sa kožnom haljinom i crnim najlonkama na kojima se nalaze srca.

Njena objava izazvala je reakcije njezinih brojnih obožavatelja. 'Kraljica', 'Idem s njom', 'Predobro', 'Ovo je sve', 'Ikona', 'Carica'. Pjevačica često objavi fotografiju s mamom, a ne krije koliko je važna karika u njenom životu. 

- Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost… njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište - napisala je prije mjesec dana na zajedničkoj fotografiji.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: 'DJEDICA NA BURZI'

Najčitaniji članci