Obavijesti

Show

Komentari 25

Severina na naslovnici knjige Maxa Bunkera: Pucam od sreće

Severina na naslovnici knjige Maxa Bunkera: Pucam od sreće
4

Hvala majko što me rodi. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva, napisala je pjevačica

Police hrvatskih knjižara od danas su bogatije za naslov 'U ime mafije' autora Alana Forda, Luciana Secchija, poznatog pod pseudonimom Max Bunker, a Severina ne krije svoje oduševljenje time što se našla na naslovnici. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Vidjeli Igora kako seli stvari iz Severinina stana 01:00

Pjevačica je na svojem službenom Facebooku otkrila kako je do suradnje došlo.

– Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće ‘Sandorf’ da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… - napisala je.

Alan Ford, najpoznatiji strip na svijetu i moj najomiljeniji, napisao je slavni Max Bunker. Danas, u izdanju izdavačke...

Objavljuje SeverinaSrijeda, 21. travnja 2021.

Ako je vjerovati njezinoj objavi, Severininoj sreći tad nije bilo kraja, a čini se da uzbuđenje još uvijek nije splasnulo. 

Zaboravljen u domovini, ali ima kultni status u bivšoj Jugoslaviji
Zaboravljen u domovini, ali ima kultni status u bivšoj Jugoslaviji

- Ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući 'Sandorf'. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva - napisala je. 

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!