Show

Komentari 290

Severina nakon rastave pozira sama u kupaćem ispod bora

Severina nakon rastave pozira sama u kupaćem ispod bora

Seve je prvi odmor nakon rastave odlučila provesti u Petrčanima kraj Zadra. Fotka je u kratkom roku dobila više od 30 tisuća lajkova

Nakon što se jučer u Zagrebu rastala od srpskog menadžera Igora Kojića (34), i prokomentirala kako je rastava bila 'zajednička odluka', Severina (49) je objavila prvu fotografiju s kojom je pokazala svoje pravo stanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- I cvrči, cvrči cvrčak na čvoru crne smrče - napisala je Severina uz fotografiju, citirajući pjesmu 'Cvrčak' pjesnika Vladimira Nazora, pa dodala prepoznatljive heštegove 'Volim što se volimo' i 'Ljubav se ljubavlju vraća'.

Seve je prvi odmor nakon rastave odlučila provesti u Petrčanima, mjestu s predivnim plažama na području Zadra.

Fotka je u kratkom roku dobila više od 30 tisuća lajkova, s puno komplimenta u komentarima od strane kolega s estrade.

- Top - napisala joj je srpska glumica Hristina Popović s kojom je pjevačica surađivala u video kampanji protiv govora mržnje.

Podsjetimo, nakon što godinu i pol dana nisu živjeli zajedno, u četvrtak su na sudu u Zagrebu okončali svoj brak, pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

 - Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje - izjavila je Severina za Jutarnji list.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!':