Obavijesti

Show

Komentari 152

Razveli se Severina i Igor Kojić: 'Zajedno smo donijeli odluku'

Razveli se Severina i Igor Kojić: 'Zajedno smo donijeli odluku'
6

Severina i Igor više nisu supružnici. Posljednjih godinu i pol dana živjeli su razdvojeno. Čak su se lani i javno prepirali, a sada je pjevačica potvrdila vijesti da više nisu muž i žena

VIDEO

Sporazumi razvod braka okončan je jučer, u četvrtak, na sudu u Zagrebu, pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Emotivna Severina: Krunicu su mi napravile Benediktinke, plele su je moleći za sina i mene VIDEO

Vijest o razvodu počeli su objavljivati u četvrtak navečer srpski mediji, a sada se za Jutarnji list oglasila pjevačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje - napisala je u emailu Severina.

Severina je izbjegavala službeni razvod svo vrijeme zbog sporova koje vodi s Milanom Popovićem. Zbog sudskih procesa nije joj odgovarala promjena obiteljske situacije pa je skrivala razlaz s Kojićem.

Severina i Igor Kojić (34) gotovo godinu i pol dana ne žive zajedno. Točnije od travnja prošle godine, kako tvrde njihovi susjedi. Pjevačica je ostala u svom penthouseu na zagrebačkom Kozjaku, a Igor u Beogradu kod svojih roditelja.

Severina i Igor tad su se, u travnju, prema tvrdnjama susjeda na beogradskoj Bežanijskoj kosi, posvađali tijekom karantene u vili Kojićevih. Iz Kebine vile čuli su se povišeni glasovi. Navodno je bilo i naguravanja. Razlog svađe, pisali su srpski mediji, bio je bazen koji je Severina htjela da preurede kako bi mogla pozirati za svoje društvene mreže. Kebi to nije sjelo nakon čega su se porječkali, a uslijed svađe Severina je navodno izjurila iz vile Kojića. Navodno ju je upravo tad policija zatekla u autu pri čemu je kršila policijski sat zbog pandemije korona virusa. Osim toga, dva mjeseca poslije i javno su se posvađali i zbog fotomontaže koju je Igor objavio na svom Instagram profilu. Kojić junior tad je objavio fotografiju Severine i sebe na kojoj ih iz grmlja promatra Milan. "Generalni pokrovitelj našeg braka. Dosta ako Boga znate", napisao je tad Igor u opisu fotografije. Severina mu je na to odgovorila prozvavši njegove roditelje. "Pokrovitelji su Olja i Keba. Molim te, izuzmi me iz ovog", napisala je tad pjevačica nakon čega je Igor obrisao svoj post.

 

Početkom travnja ove godine očevici su tvrdili da su vidjeli Igora kako iseljava svoje stvari iz Severinina stana. PR tim pjevačice tad je to demantirao.  

Story Hall of Fame party

Severina i Igor u braku su bili šest godina. Vjenčali su se crkveno u istarskim Balama u rujnu 2015. u krugu obitelji i prijatelja, a kod matičara mjesec dana poslije u Beogradu pred 600-tinjak uzvanika. 

Treću ceremoniju vjenčanja imali su u Africi 2018. Tad su na Zanzibaru imali tradicionalno plemensko vjenčanje. Prije crkvenog vjenčanja u Istri u vezi su bili četiri mjeseca. Upoznali su se u Beogradu.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!': 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju