Obavijesti

Show

Komentari 109

Seve odgodila pjesmu i tuguje: Ne mogu ni govoriti, ni spavati

Seve odgodila pjesmu i tuguje: Ne mogu ni govoriti, ni spavati
9

Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško. Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči. On je pape svih Dalmatinaca, rekla je Severina za Dragojevića

VIDEO

Pjevačica Severina Kojić (46) ovo ljeto posvetila je, kako kaže, isključivo glazbenoj karijeri te je njezina nova pjesma trebala izaći danas, dan nakon smrti Olivera Dragojevića, ali to se ipak nije dogodilo.

- Danas ne mogu objaviti novu pjesmu, ne mogu govoriti, nisan jela, a ni spavala i ne bih se mogla radovati - napisala je Severina. Splićanka tuguje za preminulim 'morskim vukom'.

Pokretanje videa...

Severina story Oliver 00:15

- Ajmo malo odtugovati... Bit će pjesama... Počivao u svojoj pjesmi, moj galebe - nadodala je pjevačica u nastavku. Od Olivera se oprostila emotivnom porukom uz njegovu pjesmu 'Oprosti mi pape'. 

- Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško. Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči... Ovo je jako teško i ne želim virovat. On je pape svih Dalmatinaca. Njegove pisme su ušle u nas kroz materino mliko. On je u mom DNK, u tvom i u tvom i u svima nama. Hvala ti, pape Volin te, pape. Plačem, pape. Oprosti mi, pape, ...svi plačemo - poručila je. 

Za njegov posljednji, 70. rođendan, posvetila mu je poruku:

- Šaka suza, vrića smija, ća je život vengo fantažija, sretan ti rođendan, dragi naš Oliver, volimo te - čestitala mu je kada je zbog bolesti bio prisiljen otkazati rođendanske koncerte. 

Oliverove stihove iz pjesme 'Vjerujem u anđele' posvetila je danas i svojem suprugu Igoru Kojiću (31) za njegov rođendan.

VIDI OVO: Koliko znate o Oliveru?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...