Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
398 komentara

Severina s publikom molila u glas 'Oče naš' i 'Zdravo Marijo'

U pauzi među tekstovima zahvalila se majci na podršci i započela molitve 'Oče naš' i 'Zdravo Marijo', rekavši da joj je to večeras baš potrebno. Cijela dvorana je na sav glas s njom molila

Foto: PIXSELL
398 komentara

Nakon Splita i Beograda Severina Kojić (47) nastupila je u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje The Magic Tour. Iako je najavljeno da koncert počinje u 20 sati, pjevačica se na pozornicu popela s 40-ak minuta zakašnjenja. Splićanka je na scenu izašla u dugačkoj haljini koju su joj skinuli plesači da bi ostala u mrežastom trikou i visokim crnim lakiranim čizmama u stilu Žene mačke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je koncert počela pjesmom 'Otrove', a onda je nastavila singlovima: 'Losha', 'Brad Pitt', 'General'.

POGLEDAJTE VIDEO Hurem se ispričala Severini jer nije bila na njezinom koncertu

- Dobra večer Zagrebe, dobra večer dobri ljudi - tim riječima se prvi put obratila prisutnima, a zatim je pozdravila svoju majku koja je bila u publici.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

U pauzi među tekstovima zahvalila se majci na podršci i započela molitve 'Oče naš' i 'Zdravo Marijo', rekavši da joj je to večeras baš potrebno. Cijela dvorana je u glas s njom molila.

- Inače ovo ne radim na koncertima - rekla je Severina.

VIDEO: Na Sevinom koncertu reflektor je pukao, a staklo palo na ljude

Nakon molitve zapjevala je 'Dalmatinku' posvećenu majci, koja je koncert pratila iz lože, te potom 'Pogled ispod obrva', pjesmu koju je posvetila suprugu Igoru.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Utegnuta Seve, ali vidno mršavija nego inače, nije prestala skakati po pozornici. U drugom dijelu koncerta na binu je izašla u crvenoj dugačkoj haljini s plaštom zakopčana od glave do pete. Plesači su je opet razodjenuli pa je izvijala guzu u crvenom šljokičastom trikou. 

UPECALA KOMPLIMENTE Nives uživala na koncertu Seve u Srbiji: 'Prve grudi Balkana'

Severini se na pozornici pridružio mladi pjevač Ljuba Stanković (6) pa su zapjevali duet 'Tutorial'. Nakon toga je Ljuba publiku oduševio izvedbom Oliverove 'Cesarice'.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Pred kraj koncerta pjevala je pjesmu 'Rođeno moje'. 

- Ovo pjevam ne samo za svog sina, već za svu dicu i za sve majke - rekla je Severina, koja je usred pjesme zaplakala. 

- Imam još jednu želju: Zagreb, nemojte me zaboravit - rekla je za kraj. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Ogromna gužva i prometni krkljanac oko dvorane i nekoliko sati prije koncerta najavili su da će Arena Zagreb biti krcata svih onih koji su došli vidjeti Severininu 'bajku za cijelu obitelj i sve generacije', kako ju je sama pjevačica nazvala.

U publici su bila i poznata lica - Korana GvozdićIvan Šarić, Iva RadićAleksandra Dojčinović, Ivana Knoll, Luka Nižetić...

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message