Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
34 komentara

Seve se pohvalila vjenčanicom: 'Ovo je naša afrička svadba'

Gospođa Kojić je tijekom ceremonije na plaži 2016. nosila ljubičastu haljinu i buket cvijeća, a pratile su je tri pripadnice plemena Masai dok ju je Igor čekao...

Foto: Privatni album
34 komentara

Pjevačica Severina (46) udala se krajem rujna 2015. za bivšeg golmana Igora Kojića (31) u istarskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama. Nakon manje privatne ceremonije, par je dva mjeseca kasnije sklopio i građanski brak u Beogradu. Šuškalo se da je na slavlju bilo oko 600 uzvanika, a ceremonija se zvala 'Moje srpsko vjenčanje'. Ulaznice za svadbu izgledale su kao kazališne karte...

Instagram | Autor: schreenshot 433 Instagram Foto: schreenshot 433 Instagram

Ipak, Severina je imala i nešto 'skromniju' treću ceremoniju. Do danas nije otkrila kako su 2016. ona i Igor imali i 'afričko vjenčanje' na Zanzibaru u Tanzaniji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je moja afrička vjenčanica - pohvalila se Severina fanovima na društvenoj mreži. Na sebi je imala ljubičastu haljinu kakvu nose plemena.

Foto: Privatni albumI

Gospođa Kojić je tijekom ceremonije na plaži nosila buket cvijeća, a pratile su je tri pripadnice plemena Masai dok je išla prema Igoru.

- Stižem ti, zvijezdo moja sjajna - napisala je suprugu. 

Foto: Privatni albumI

Kojić je također bio odjeven u tradicionalnu nošnju plemena, a oboje su imali nakit i sandale. 

Foto: Privatni albumI

Severina je sa svojim gošćama napravila i selfie za uspomenu te komentirala kako su predivne. Splićanka je tamo posjetila lokalnu školu, a plemena Masai poznata su po velikoj ljubavi prema glazbi i pjevanju pa se Severina ukopila u njihovo društvo. 

Foto: Privatni albumI

Bračni par Kojić nedavno je proslavio treću godišnjicu braka. Pjevačica je tom prigodom na svom Instagram profilu objavila video sa slavlja u Beogradu. Bračni par vozio se u Zastavi, a cijelo vrijeme pratili su ih trubači.

 

Naši partneri pišu
Message