Obavijesti

Show

Komentari 31

Severini prije nastupa, uz lice, pudraju čak i pazuhe

Severini prije nastupa, uz lice, pudraju čak i pazuhe
11

Redatelj je Severinu snimao i po 15 sati dnevno, a puštala ga je u sobu od ranog jutra. U filmu se vidi pjevačica bez šminke, a i kako uživa u masaži

VIDEO

Svi znamo kako izgleda Severina dok je glamurozna, vrhunski našminkana i odjevena u kostime za nastup ili dizajnersku odjeću. Želio sam je prikazati u opuštenim i intimnim trenucima, onakvu kakvu je njezina publika još nije vidjela, kaže Darko Drinovac, redatelj dokumentarnog filma “Da se pretvorim u Severinu”. Drinovac je pjevačicu snimao četiri dana dok se pripremala za prošlogodišnji koncert u beogradskoj Areni.
- Posljednjih godinu dana stekao sam njezino povjerenje snimajući spotove za pjesme 'Gade’ i 'Haljinica boje lila’. Provodio sam s njom po 15 sati na dan, tako da je nakon nekog vremena zaboravila da je kamera uključena - kaže Drinovac, koji se u filmu koji traje 37 minuta koristio samo snimkama na kojima je Seve zaboravila da je snimaju.
Drinovac je Severini ujutro dolazio u hotelsku sobu kako bi je snimio dok je nenašminkanu masiraju u krevetu. Zabilježio je kako je uoči koncerta posjećuje zaručnik Slavko Šajinović te prije izlaska na scenu dok je šminkeri pudraju ispod pazuha.
Severina mu, kaže, nije uvjetovala što smije prikazati u filmu. Dokumentarac je nedavno pogledala i zadovoljna je kako ju je Drinovac prikazao u intimnim trenucima.



'SEVE JE UVIJEK SEKSI I DUHOVITA TE JE CONTROL FREAK'
Drinovac kaže kako se oni koji se približe pjevačici ne moraju zaljubiti u nju, ali će je sigurno zavoljeti jer je vedra i draga. Opisuje ju kao radoholičarku koja sve mora držati pod kontrolom, ali je uvijek seksi i jako duhovita. Redatelj se nada da će Severina uspjeti doći na premijeru filma 6. ožujka na festival Zagreb Dox.


DAN ZAPOČINJALA MASAŽOM
Severina je zbog zahtjevne koreografije na beogradskom koncertu započinjala dan masažom u hotelskoj sobi. Promijenila je deset scenskih kostima, koje su joj dodatno učvršćivali da ne padnu s nje dok pleše, a vizažisti su joj napudrali cijelo tijelo.

ZNALA JE DA NEĆE ZLORABITI SNIMKE
Drinovac je na početku pokazivao Severini što je snimio. Ona je ubrzo zaboravila da je snimaju i potpuno se opustila pred kamerama. Stekla je povjerenje u redatelja i nije se bojala da će zlorabiti snimke iz sobe i svlačionice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu